Ετοιμοπαράδοτα Volvo της σειράς XC στην Ελλάδα

H Volvo Car Hellas εξασφάλισε και διαθέτει άμεσα στην Ελλάδα έναν αριθμό από ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις της best seller σειράς της Volvo XC.

Πρόκειται για τα μοντέλα Volvo XC40, XC60 και XC90. Με αυτό τον τρόπο, η θυγατρική της Volvo στη χώρα μας ανταποκρίνεται στην αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζουν τα ιδιαίτερα δημοφιλή SUV.

Ειδικότερα, τα ετοιμοπαράδοτα Volvo είναι εκδόσεις των ήπιων υβριδικών XC60 Β4 με ισχύ 197 ίππων και XC60 Β5 (235 ίππων), του ήπιου υβριδικού XC90 B5 με ισχύ 235 ίππων, καθώς και του αμιγώς ηλεκτρικού XC40 Recharge P6, με τον ηλεκτροκινητήρα των 231 ίππων.

Τα πολυβραβευμένα SUV της μάρκας έχουν κερδίσει την προτίμηση των πελατών με την κορυφαία ασφάλεια που παρέχουν σε κάθε επιβάτη τους, την ασύγκριτη άνεση και την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα που προσφέρουν, αντανακλώντας την τεχνογνωσία και την ηγετική θέση της Volvo στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Διαθέσιμα στο Δίκτυο Επίσημων Διανομέων Volvo, τα ετοιμοπαράδοτα SUV Volvo XC προσφέρονται στους ενδιαφερόμενους με δωρεάν οδική βοήθεια και εγγύηση πέντε ετών, όπως κάθε μοντέλο Volvo. Επιπλέον, το XC40 Recharge P6 διατίθεται με δωρεάν συντήρηση τριών ετών και ολοκληρωμένο προαιρετικό πακέτο τριετούς ασφάλισης, όπως κάθε αμιγώς ηλεκτρικό Volvo Recharge.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια πρεμιέρα του νέου Lexus UX 200 / 250h
Επόμενο άρθροΗ πρώτη ευρωπαϊκή έκθεση της Lucid