Μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας πως η μετάβαση των εργαζομένων στην εργασία με εταιρικό αυτοκίνητο, πέντε ημέρες την εβδομάδα, ανήκει στο παρελθόν. Τι σημαίνει όμως αυτό για την εταιρική κινητικότητα της εταιρείας σας; Το επόμενο Smart Mobility Conference,  «Εταιρική Κινητικότητα: Σχεδιασμός και Εφαρμογή», θα παρέχει τις καλύτερες συμβουλές και στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση αμέσως.

Η εταιρική κινητικότητα εξελίσσεται ραγδαία. Οι εταιρείες αντιμετωπίζουν μείωση της ζήτησης παραδοσιακών παροχών εταιρικού αυτοκινήτου εκ μέρους των εργαζομένων τους. Παράλληλα, δέχονται αυξανόμενη πίεση από διάφορες πλευρές για μεγαλύτερη βιωσιμότητα. Η πλέον πολυσυζητημένη τάση στον κλάδο είναι η μετάβαση από την ιδιοκτησία οχήματος σε νέους τρόπους κινητικότητας, όπως λύσεις διαμοιρασμού αυτοκινήτου, διαδρομών, μικροκινητικότητας και «Mobility as a Service» (MaaS). Αυτή η αλλαγή προσφέρει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και βιωσιμότητας και έχει ήδη διαταράξει σημαντικά το οικοσύστημα Στόλου & Κινητικότητας.

Είστε υπεύθυνος κινητικότητας, ειδικός αποζημιώσεων και παροχών ή υπεύθυνος στόλου εταιρικής κινητικότητας; Δηλώστε συμμετοχή στην εκδήλωση «Εταιρική Κινητικότητα: Σχεδιασμός και Εφαρμογή» στις Βρυξέλλες, στις 8 και 9 Ιουνίου και ανακαλύψτε πώς να φέρετε την εταιρική κινητικότητα της εταιρείας σας στο επόμενο επίπεδο.

Έξι λόγοι συμμετοχής:

  1. Διδαχθείτε από τις εμπειρίες ειδικών εισηγητών από διεθνείς πρωτοπόρους εναλλακτικής κινητικότητας, νεοφυείς επιχειρήσεις με γνώσεις τεχνολογίας και κορυφαίους παρόχους MaaS.
  2. Παρακολουθήστε ειδικευμένα σεμινάρια υψηλού επιπέδου και συζητήσεις πάνελ για τάσεις και βέλτιστες πρακτικές σχετικά με την προετοιμασία και διαχείριση της εταιρικής κινητικότητας
  3. Αποκτήστε γνώσεις σχετικά με τις χώρες που είναι έτοιμες να μεταβούν στην εναλλακτική κινητικότητα
  4. Εμπνευστείτε πώς να περάσετε από το αυτοκίνητο σε έξυπνες και εναλλακτικές επιλογές
  5. Δοκιμάστε τις πλέον πρόσφατες λύσεις κινητικότητας: δοκιμές ηλεκτρικών ποδηλάτων, σκούτερ και άλλων μορφών μικροκινητικότητας
  6. Δικτυωθείτε με συναδέλφους και πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες σας κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και του γεύματος

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι:

  • Shelley Heugen, Mobility Manager, Delhaize
  • Gregory Jacobs, Compensation & Benefits Manager, Proximus
  • Daan Bieleveld, Nature-human mediator in corporate mobility and travel
  • Laurent Loncke, CEO Arval Belgium, Arval Belgium
  • Aled Walker, Director & Future of Mobility Leader, Deloitte
  • Ami Mintzer, Connected Car Director, Targa Telematics
  • Shwetha Surender, Director New Mobility, Frost & Sullivan
  • Και άλλοι πολλοί…

Ελάτε στο Smart Mobility Conference που πραγματοποιείτε από το Fleet Europe στις Βρυξέλλες, για να εξασφαλίσετε πως η στρατηγική σας είναι έτοιμη για μετάβαση στην έξυπνη εταιρική κινητικότητα.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

Προηγούμενο άρθροACEA: καλεί τους ευρωβουλευτές να ψηφίσουν το ETS
Επόμενο άρθροΠαραμένει η πτωτική πορεία τον Απρίλιο 2022