Εντατικές δοκιμές για τη νέα BMW M2 στην Αυστρία

Εντατικές δοκιμές δυναμικής οδήγησης για τη νέα BMW M2, με το σύστημα κίνησης υψηλής απόδοσης, σε αγωνιστικές συνθήκες στην Αυστρία.

Λίγοι μήνες απομένουν μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M2 και η τελική φάση δοκιμών στην εξέλιξη του νέου αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων βρίσκεται στο απόγειό της. Λόγω του αγωνιστικού του DNA, το αυτοκίνητο υποβλήθηκε σε εντατικές δοκιμές δυναμικής οδήγησης στο Salzburgring στην Αυστρία.

Οι δοκιμές εστίασαν στη δυναμική συμπεριφορά και το πλαίσιο και η νέα BMW M2 εντυπωσίασε με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της. Το νέο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής διαθέτει παρόμοιο επίπεδο απόδοσης με την BMW M2 CS, το αποκλειστικό σπορ αυτοκίνητο ειδικής έκδοσης της BMW M GmbH. Το νέο μοντέλο επιτρέπει στον οδηγό να βιώσει αυτή την καθαρόαιμη αγωνιστική αίσθηση σε όλων των ειδών τις συνθήκες – ακόμα και στο όριο.

Την ισχύ κάτω από το καπό του αυτοκινήτου παρέχουν οι δοκιμασμένοι κινητήρες των μοντέλων M3 και M4. Οι δύο επιλογές κιβωτίων, το χειροκίνητο 6 σχέσεων και το 8-τάχυτο M Steptronic, εγγυώνται ότι η ισχύς μεταδίδεται με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της γνήσιας οδηγικής απόλαυσης. Στη νέα BMW M2 ο σπορ χαρακτήρας ενισχύεται από το προσαρμοζόμενο πλαίσιο Μ και την πίσω κίνηση. Το ισχυρό σύστημα πέδησης προέρχεται από την M3 και την M4 και εξασφαλίζει ότι η ισχύς ελέγχεται με αβίαστο τρόπο.

Η σπορ εμφάνιση ολοκληρώνεται από μία επιλογή ειδικών εξοπλιστικών στοιχείων. Π.χ. μία ανθρακονημάτινη οροφή για μείωση του βάρους, μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων. Τα Μ Carbon μπάκετ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, που επίσης διατίθενται προαιρετικά, δίνουν έμφαση στην αγωνιστική εμφάνιση της νέας BMW M2.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M2 θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, και θα ακολουθήσει το λανσάρισμα στην αγορά τον Απρίλιο του 2023.

Προηγούμενο άρθροΕ.Ε. – Hydrogen Europe: Συνεργασία Ηλεκτρολυτών
Επόμενο άρθροΒραβείο σχεδιασμού στο Toyota Compact Cruiser EV