Ενίσχυση της συμφωνίας ALD Automotive - Mazda

Η ALD Automotive ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας leasing με τη Mazda στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Από την 1η Μαρτίου, η ALD Automotive παρέχει λειτουργικές υπηρεσίες χρηματοδοτικής μίσθωσης για ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων leasing της Mazda και στις δύο χώρες.

Η Mazda επέλεξε την ALD Automotive για την καινοτόμο προσφορά της και την κορυφαία τεχνογνωσία της στην αγορά ως παγκόσμιος συνεργάτης διανομής. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στους τοπικούς αντιπροσώπους της Mazda να ανταποκριθούν στις εξελισσόμενες απαιτήσεις για λύσεις κινητικότητας, παρέχοντας στις αγορές του Βελγίου και του Λουξεμβούργου ελκυστικές λειτουργικές λύσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης για εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδιώτες μέσω του ιδιόκτητου δικτύου αντιπροσώπων της.

«Επιλέξαμε την ALD Automotive για την ηγετική θέση της στην αγορά στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο και έχουμε κοινό στόχο να ενισχύσουμε τις δραστηριότητές μας στο B2B και να παρουσιάσουμε μια προσφορά ιδιωτικής μίσθωσης για ολόκληρη τη σειρά μας», επιβεβαίωσε ο Frédéric Spaenjers, Fleet Manager Mazda Motor Belux.

Αυτή η νέα συμφωνία ενισχύει την υπάρχουσα επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς η ALD παρέχει επίσης πλήρεις υπηρεσίες χρηματοδοτικής μίσθωσης για τη Mazda μέσω των δικτύων αντιπροσώπων της στην Ολλανδία, την Ιταλία και την Ισπανία. Ως πρωτοπόρος στην προσέγγιση συνεργασίας για full service leasing, η ALD Automotive έχει πλέον συνάψει περισσότερες από 200 συμφωνίες με 10 κατασκευαστές αυτοκινήτων σε 31 χώρες και πάνω από 25 τραπεζικούς εταίρους σε 17 χώρες.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε τη Mazda στη διαφοροποίηση της προσφοράς της κινητικότητας στους πελάτες της», δήλωσε ο Adrian Porter, Επικεφαλής Συνεργασιών της ALD, «και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να τους βοηθούμε να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους τα επόμενα χρόνια ως πολύτιμος συνεργάτης».

Προηγούμενο άρθροVolkswagen: Διοικητικές αλλαγές στη Στρατηγική
Επόμενο άρθροΚοινοπραξία Volvo Cars και ECARX