Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, προχωρά για ακόμη μία χρονιά σε δωρεά αλκοολομέτρων προς τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Η δωρεά αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας που περιλαμβάνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τις συνέπειες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και παροχή εξοπλισμού για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Η τελετή παράδοσης των αλκοολομέτρων πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2025, στα γραφεία της ΕΑΕΕ, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχου Σωτήρη Καλταμπάνη, και της Γενικής Διευθύντριας της ΕΑΕΕ,  Ελίνας Παπασπυροπούλου, καθώς και στελεχών της Διεύθυνσης της Τροχαίας και της Ένωσης.

  • Προηγούμενο άρθροΕΕ-Ταξινομήσεις επιβατικών και επαγγελματικών: Τα νέα μοντέλα δυναμώνουν τις αγορές
    Επόμενο άρθρο“Test Drive & Win” έως 30 Νοεμβρίου