Ford Capri

Εντυπωσιακή η παρουσία της Ford στην έκθεση «Auto Athina 2024», καθώς η εταιρεία παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, τα Ford Capri και Ford Explorer.

Το νέο Ford Capri, μεσαίου μεγέθους κουπέ SUV με μήκος 4,63 μ., κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην έκθεση  και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η αμερικανική εταιρεία επαναφέρει αυτό το εμβληματικό όνομα, ενσωματώνοντάς το στη νέα ηλεκτρική εποχή, προσφέροντας υψηλή αισθητική, τεχνολογίες αιχμής και ευρυχωρία.

Το νέο Capri είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε δύο εκδόσεις: πισωκίνητη (RWD) με 286 PS και τετρακίνητη (AWD) με 340 PS, προσφέροντας επιδόσεις 0-100 χλμ./ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτα για το RWD και 5,3 δευτερόλεπτα για το AWD.

Ford Explorer

Στην «Auto Athina 2024», η Ford προσφέρει επίσης τη δυνατότητα test-drive του νέου ηλεκτρικού Ford Explorer, ενός SUV με εντυπωσιακή σχεδίαση και τεχνολογίες αιχμής. Το Explorer, σχεδιασμένο στην Ευρώπη και κατασκευασμένο στο εργοστάσιο ηλεκτρικών οχημάτων της Ford στην Κολωνία, προσφέρει αυτονομία έως 602 χλμ. και πολυτελή εσωτερικό εξοπλισμό, η ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος κεντρική οθόνη αφής 14,6 ιντσών Ford SYNC Move με κρυφό χώρο αποθήκευσης My Private Locker.

Με αυτή τη συμμετοχή, η Ford αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην ηλεκτροκίνηση, ενώ προσφέρει στο κοινό μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το μέλλον της αυτοκίνησης.

Προηγούμενο άρθροΠολλαπλό «παρών» από Mercedes και Smart
Επόμενο άρθρο3ο «Formula Student Festival», οι Έλληνες φοιτητές δηλώνουν «παρών» στην τεχνολογία και την καινοτομία