Christian Vandenhende

Ο Christian Meunier, Πρόεδρος της INFINITI Motor Company Ltd., εγκαταλείπει την Εταιρεία για προσωπικούς λόγους και επιδιώκει άλλες ευκαιρίες. Ο Christian Vandenhende, επικεφαλής Ποιότητας (Chief Quality Officer) της Nissan, θα επιβλέπει όλες τις δραστηριότητες της INFINITI με άμεση ισχύ, μέχρι να ορισθεί νέος Πρόεδρος στην εταιρεία αυτή.

Ο Mike Colleran, αντιπρόεδρος του τμήματος INFINITI Global Division, θα συνεχίσει να διαδραματίζει τον ρόλο του, ενεργώντας και ως αναπληρωτής πρόεδρος, αναφερόμενος στον κ. Vandenhende. “Ευχαριστούμε τον Christian για τη συμβολή του στην επιχείρηση και του ευχόμαστε ό,τι καλό στο μέλλον”, δήλωσε ο κ. Vandenhende. “Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να επενδύει στην INFINITI ως το premium σήμα της.”

Ο κ. Vandenhende διορίστηκε πρόσφατα Vice COO και δραστηριοποείται ως Lead Chief Quality Officer (CQO) της Nissan Motor Co. Ltd και EVP Ποιότητας και Συνολικής Ικανοποίησης Πελατών (TCSX) της Alliance. Η εμπειρία του περιλαμβάνει ρόλους αυξημένης ευθύνης στη Nissan και τη Renault από το 1999.

 

Προηγούμενο άρθροTo Δίκτυο της Jeep στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΝέο Opel Movano: Ασφάλεια, ποικιλομορφία, συνδεσιμότητα