Διοικητικές αλλαγές στην Arval
Από αριστερά οι κ. François-Xavier Castille, Stefan Majtán, Bart Beckers

Διοικητικές αλλαγές που αφορούν σε τρία ανώτατα στελέχη της ανακοίνωσε η Arval: Τους François-Xavier Castille, Stefan Majtán και Bart Beckers.

Συγκεκριμένα, ο François-Xavier Castille, μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος της Arval International, ανέλαβε Αναπληρωτής CEO της εταιρείας και Διευθύνων Σύμβουλος Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής.

Ο Stefan Majtán, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της Arval Ιταλίας, διαδέχεται τον κ. Castille ως Διευθύνων Σύμβουλος. Και οι δύο αναφέρονται στον Alain van Groenendael, Πρόεδρο και CEO της Arval.

Ο κ. Castille προσχώρησε στην Arval το 2000. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής σε διάφορες βασικές αγορές: Πορτογαλία, Ισπανία και Γαλλία. Το 2018 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος διεθνών δραστηριοτήτων της Arval. Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εταιρείας.

Ο κ. Majtán εντάχθηκε στην Arval το 2003, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας θυγατρικές Arval στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Από το 2011 έως το 2019, ήταν επικεφαλής της περιοχής Κεντρικής Ευρώπης της Arval. Το 2019 ανέλαβε επικεφαλής της Arval Ιταλίας. Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Arval International, θα εποπτεύει όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία, εκτός από τη Γαλλία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Λατινική Αμερική. Εντάσσεται στην Εκτελεστική Επιτροπή της Arval.

Ο κ. Castile δεν είναι ο μόνος νέος αναπληρωτής CEO της Arval. Την ίδια θέση κατέχει και ο Bart Beckers, ο οποίος παραμένει και Chief Commercial Officer της εταιρείας, καθώς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Arval.

«Είμαι βέβαιος ότι ο François-Xavier και ο Stefan θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν ενεργά τις χώρες δραστηριοποίησής μας καθ’ όλη την πορεία μας Arval Beyond», δήλωσε ο κ. Van Groenendael, σχετικά με τις διοικητικές αλλαγές στην Arval. «Στα νέα του καθήκοντα ως Αναπληρωτού CEO και Chief Commercial Officer, είμαι επίσης ευτυχής που μπορώ να υπολογίζω στις εκτενείς γνώσεις του Bart για την επιχείρηση και τον κλάδο μας».

Προηγούμενο άρθροΗ Sigrid de Vries από την CLEPA στην ACEA
Επόμενο άρθροALD – ChargePoint: Συνεργασία στη Γερμανία