Daimler Buses liefert insgesamt 415 Einheiten an Stadt- und Überlandbussen nach Israel. Der Großauftrag setzt sich zusammen aus 156 Einheiten des Überland-Fahrgestells OC 500 RF 1939 sowie 259 Einheiten des Stadtbus-Fahrgestells OC 500 LE 1830, die vor Ort mit Aufbauten versehen werden. Daimler Buses delivers 415 city and inter-city buses to Israel. The large order comprises 156 units of the OC 500 RF 1939 inter-city chassis and 259 units of the OC 500 LE 1830 city-bus chassis, which will be fitted with bodies on site.

Η Daimler Buses έλαβε μία από τις μεγαλύτερες μέχρι τώρα παραγγελίες της. Το τμήμα λεωφορείων της Daimler Truck AG έκανε μια επιτυχημένη προσφορά σε ένα μεγάλο διαγωνισμό στο Ισραήλ και απέσπασε παραγγελία για συνολικά 415 αστικά και υπεραστικά λεωφορεία.

Τα οχήματα θα παραλάβει η Egged, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λεωφορείων του Ισραήλ. Η παραγγελία είναι αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Daimler Buses και της Colmobil, η οποία ως γενικός διανομέας είναι υπεύθυνη, τόσο για την πώληση, όσο και για το σέρβις των λεωφορείων Mercedes-Benz.

Ο Till Oberwörder, Επικεφαλής της Daimler Buses, δήλωσε για την επιτυχία της πώλησης: “Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Egged επέλεξε τα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία της Mercedes-Benz χάρη στο υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και της μεγάλης εμβέλειας. Η παραγγελία 415 λεωφορείων είναι μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της εταιρείας μας. Επίσης, είναι η πρώτη φορά σε πάνω από 15 χρόνια που η Daimler Buses αποσπά προσφορά στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα αστικών λεωφορείων του Ισραήλ”.

Daimler Buses delivers 415 city and inter-city buses to Israel. The large order comprises 156 units of the OC 500 RF 1939 inter-city chassis and 259 units of the OC 500 LE 1830 city-bus chassis, which will be fitted with bodies on site.

Η μεγάλη παραγγελία περιλαμβάνει 156 υπεραστικές μονάδες του πλαισίου OC 500 RF 1939 και 259 αστικές μονάδες του πλαισίου OC 500 LE 1830. Τα αστικά λεωφορεία είναι μοντέλα με χαμηλή πρόσβαση που επιτρέπουν στους επιβάτες να επιβιβάζονται πιο εύκολα. Τα πλαίσια κατασκευάζονται στο ισπανικό εργοστάσιο λεωφορείων της Daimler Buses στο Sámano, ενώ τα αμαξώματα παράγονται από τις ισραηλινές κατασκευαστικές Haargaz και Merkavim και θα συναρμολογηθούν επί τόπου. Τα οχήματα θα παραδοθούν φέτος και του χρόνου και η Egged θα τα χρησιμοποιήσει στα αστικά και υπεραστικά δρομολόγια σε ολόκληρο το Ισραήλ.

Με στόλο μεγαλύτερο των 4.000 οχημάτων, η Egged μεταφέρει περίπου ένα εκατομμύριο επιβάτες καθημερινά και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των μισών σχεδόν μέσων μαζικής μεταφοράς του Ισραήλ. Αυτό περιλαμβάνει 945 αστικά και υπεραστικά δρομολόγια λεωφορείων που καλύπτουν περισσότερα από 700.000 χιλιόμετρα καθημερινά.

 

Προηγούμενο άρθροAudi: φωτιστικά σώματα OLED επόμενης γενιάς
Επόμενο άρθροMaserati MC20: απλώς υπέροχη!