Η CarNext, κορυφαίο ευρωπαϊκό διαδικτυακό marketplace B2C και B2B μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, όρισε νέους επικεφαλής στην Ολλανδία και τη Νορβηγία.

Η Petra Vijverberg Διευθύνουσα Σύμβουλος της CarNext στην Ολλανδία

Η Petra Vijverberg ανέλαβε Διευθύνουσα Σύμβουλος της CarNext Ολλανδίας, αναφερόμενη στον Grainne van Berkum, Chief Operating Officer. Η Petra διαθέτει πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στην αυτοκινητοβιομηχανία και τις εμπορικές πρακτικές, με έμφαση στις παγκόσμιες επιχειρηματικές στρατηγικές και τη διαχείριση των λειτουργιών μάρκετινγκ. Πριν ενταχθεί στην CarNext, ήταν Ανώτερη Αντιπρόεδρος Στρατηγικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Pon Holdings και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Volkswagen Nederland στην Pon Automotive, όπου δραστηριοποιήθηκε επί 15 χρόνια σε διάφορες διευθυντικές θέσεις. Στην Pon, η Petra ανέλαβε διάφορες στρατηγικές μελέτες και νέα διεθνή επιχειρηματικά σχέδια. Διηύθυνε με επιτυχία την μάρκα Volkswagen και διαχειρίστηκε σημαντικές προτάσεις B2B και B2C και βελτιστοποιήσεις ψηφιακής εμπειρίας πελατών.

Η Petra Vijverberg δήλωσε: «Η CarNext δεσμεύεται να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελατών στην κατηγορία της. Βάσει της ηγετικής της θέσης στη δυναμική και αναπτυσσόμενη αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες στην Ολλανδία για περαιτέρω αύξηση της παροχής υπηρεσιών της και την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη στιγμή να ενταχθώ στην CarNext και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη Sophie, τον Grainne και την ομάδα».

Η Sophie Krishnan, CEO της CarNext, δήλωσε: «Η ένταξη της Petra θα αποτελέσει εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα, στην προσπάθειά μας να αναπτύξουμε την CarNext Ολλανδίας. Η μεγάλη εμπειρία της στην αγορά και η εξειδίκευσή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό υπηρεσιών αυτοκίνησης θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην εφαρμογή της επιχειρηματικής μας στρατηγικής. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ένταξη της Petra και ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τη δυναμική μας για το επόμενο στάδιο ανάπτυξης».

Η Ariane Struyf Διευθύνουσα Σύμβουλος της CarNext στη Νορβηγία

Η Ariane Struyf ανέλαβε Διευθύνουσα Σύμβουλος της CarNext Νορβηγίας, αναφερόμενη στον Grainne van Berkum, Chief Operating Officer, από την 1η Οκτωβρίου 2021.

Η Ariane εντάχθηκε στην CarNext με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, με ειδίκευση στην εμπορική ανάπτυξη και τη δημιουργία κορυφαίων εμπειριών πελατών στην αγορά αυτοκινήτων. Τελευταία, η Ariane ήταν CEO της BMW Finance Services της Νορβηγίας. Προ αυτού είχε αναλάβει διάφορα άλλα ανώτερα καθήκοντα εντός της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης ως Επικεφαλής του περιφερειακού γραφείου EMEA στο Μόναχο και COO στο Βέλγιο, όπου διηύθυνε τις βασικές περιφερειακές επιχειρησιακές στρατηγικές.

Η Ariane Struyf δήλωσε: «Εντάσσομαι στην CarNext σε μια συναρπαστική περίοδο και ανυπομονώ να συμβάλω στην ανάπτυξη της εταιρείας στη Νορβηγία. Η CarNext βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, επιβάλλοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την κλιμάκωση του κλάδου με απίστευτους ρυθμούς. Η ομάδα κατανοεί πως η ισχύς έγκειται στους πελάτες, οι οποίοι αναμένουν μια απρόσκοπτη και διαδικτυακή εμπειρία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με μια τόσο αφοσιωμένη ομάδα και να ενισχύσω τη θέση της CarNext στη νορβηγική αγορά».

Η Sophie Krishnan, CEO της CarNext, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε την Ariane ως Διευθύνουσα Σύμβουλο Νορβηγίας. Η εκτενής εμπειρία της θα αποτελέσει πραγματικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη της πρώτης ψηφιακής μας πρότασης στη Νορβηγία και θα παρέχει στους πελάτες μια εκπληκτική εμπειρία αγοράς αυτοκινήτου. Βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες στη νορβηγική αγορά και πιστεύουμε πως η Ariane θα συμβάλει σημαντικά στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης».

Προηγούμενο άρθροJATO Dynamics: Τα EV ξεπέρασαν τα ντίζελ
Επόμενο άρθροRenault: Η Jana Striezel διευθύντρια προμηθειών