H LeasePlan Hellas παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την καινοτόμα πανευρωπαϊκή online πλατφόρμα για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα CarNext.com.

Το CarNext.com θα υποστηρίζεται από ένα δίκτυο Καταστημάτων Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, το πρώτο από τα οποία βρίσκεται στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 58). Η δημιουργία της πλατφόρμας CarNext.com είναι το επόμενο βήμα στη στρατηγική της LeasePlan Hellas για να προσφέρει υπηρεσίες “any car, anytime, anywhere”.

Η ευρωπαϊκή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι μεγάλη και σε διαδικασία μετασχηματισμού. Την ίδια στιγμή οι πελάτες απαιτούν ολοένα και περισσότερο εύκολες, διαφανείς και ευέλικτες λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας όχι μόνο να αγοράζουν, αλλά και να μισθώνουν μεταχειρισμένα οχήματα υψηλής ποιότητας.

Η πλατφόρμα CarNext.com έχει ως βασικούς πυλώνες λειτουργίας την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν προσδιορισμένη τιμή που περιλαμβάνει όλα τα έξοδα, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις ή κρυφά κόστη. Επιπλέον, επειδή τα αυτοκίνητα του CarNext.com προέρχονται από την υπηρεσία leasing της LeasePlan (υπηρεσία Car-as-a-Service), είναι μόνο 3 έως 4 ετών, με τα πλέον σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας, πληρούν τα πιο πρόσφατα περιβαλλοντικά πρότυπα και έρχονται με πλήρες ιστορικό συντήρησης και ιδιοκτησίας. Οι πελάτες επωφελούνται επίσης από μια πολιτική επιστροφής 14 ημερών χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσουν την επιστροφή.

Το CarNext.com προσφέρει επίσης μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες καθώς επιλέγουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν διαδικτυακά στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια μπορούν είτε να παραλάβουν τα οχήματά τους απευθείας στην πόρτα τους, είτε να δουν από κοντά το αυτοκίνητο σε ένα από τα υπερσύγχρονα καταστήματα παράδοσης, όπου μπορούν να πάρουν το αυτοκίνητό τους για test drive και να μιλήσουν με τους ειδικούς μας πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της πλατφόρμας CarNext.com, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, Κωνσταντίνος Πετρούτσος, δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την παρουσίαση του CarNext.com στην Ελλάδα. Υπάρχει σαφώς αυξανόμενη ζήτηση για υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα ηλικίας 3-4 ετών και, με εγγυημένη προσφορά πάνω από 250.000 υψηλής ποιότητας αυτοκινήτων κάθε χρόνο, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να ηγηθούμε αυτής της τάσης με τη νέα μας πλατφόρμα CarNext.com. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα των αυτοκινήτων μας και η διαφάνεια της υπηρεσίας μας θα δώσει στους πελάτες μας την εμπιστοσύνη που δεν μπορούν να αποκτήσουν αλλού και θα αλλάξει έτσι ριζικά η αγορά”.

Προηγούμενο άρθροΤο ΕΚ ενέκρινε περαιτέρω μειώσεις στις εκπομπές από φορτηγά μέχρι το 2030
Επόμενο άρθροJaguar F-Type – 70 χρόνια δημιουργίας σπορ αυτοκινήτων