Ξεκίνησε την εμπορική του λειτουργία το carhero.gr, μια νέα δωρεάν υπηρεσία για τους υποψήφιους αγοραστές καινούργιου αυτοκίνητου που κάνει την όλη διαδικασία περισσότερο ψηφιακή.

Το CarHero καλύπτει τις ανάγκες των υποψηφίων αγοραστών καινούργιου αυτοκίνητου που δεν έχουν τον χρόνο ή την δυνατότητα να επισκεφθούν όλες τις εκθέσεις των εξουσιοδοτημένων εμπόρων, αλλά επιλέγουν να κάνουν πλήρη έρευνα αγοράς από το internet, διαβάζοντας για το μοντέλο και βλέποντας video παρουσιάσεων. Στο τελευταίο στάδιο της αγοράς μπορούν να έλθουν σε επαφή με τους επίσημους διανομείς, ώστε να αγοράσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν.

Πως λειτουργεί

  • Ο υποψήφιος αγοραστής επισκέπτεται το carhero.gr, όπου βρίσκει αναλυτικές παρουσιάσεις όλων των μοντέλων όλων των brands, με στοιχεία για όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις τους και με τις τρέχουσες τιμές τους.
  • Επιλέγει το μοντέλο ή τα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν και ζητάει προσφορές, με μια διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.
  • Το CarHero επιβεβαιώνει τα στοιχεία του υποψήφιου αγοραστή και προωθεί στους συνεργαζόμενος επίσημους διανομείς το αίτημα του.
  • Οι πωλητές των διανομέων επικοινωνούν με τον πελάτη μέσα από το carhero.gr για να απαντήσουν στο αίτημα.

Με αυτή την υπηρεσία, οι επίσημοι διανομείς αποκτούν ένα νέο κανάλι προσέγγισης υποψηφίων πελατών, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του digital αγοραστικού κοινού.

Ήδη, στο carhero.gr συμμετέχει η πλειοψηφία των επίσημων διανομέων όλων των brands της Αττικής και έχει ξεκινήσει η σταδιακή εγγραφή διανομέων και εκτός Αττικής. Τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά: οι αγοραστές αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό το CarHero και από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του έχει πραγματοποιηθεί μεγάλος αριθμός πωλήσεων αυτοκινήτων μέσα από την πλατφόρμα αυτή.

Το CarHero διαθέτει μια ομάδα στελεχών με εμπειρία δεκαετιών στον χώρο του αυτοκινήτου που κατανοεί τις ανάγκες τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο και των επίσημων δικτύων. Στο αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να προστεθούν και νέες δυνατότητες στην μοναδική αυτή online πλατφόρμα αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου.

Φωτογραφία: CarHero 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here