Στο πλαίσιο της ψηφιακής έκθεσης, CES 2021, η Bridgestone θα αποκαλύψει την εικονική πόλη του μέλλοντος, την Bridgestone World, για να δείξει πως οι καινοτομίες της θα ενισχύσουν ένα βιώσιμο μέλλον κινητικότητας.

Η Bridgestone Corporation, παγκόσμια εταιρεία που επικεντρώνεται στην παροχή βιώσιμης κινητικότητας και προηγμένων λύσεων σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε την επιστροφή της στη CES 2021, που πραγματοποιείται ψηφιακά φέτος στις 11-14 Ιανουαρίου 2021. Στο πλαίσιο της ψηφιακής έκθεσης, η εταιρεία αποκαλύπτει τη διαδραστική πόλη, Bridgestone World, για να δείξει πως οι καινοτομίες της θα ενισχύσουν ένα βιώσιμο μέλλον κινητικότητας. Οι ζωντανές διαδικτυακές επιδείξεις και τα σχετικά με το μέλλον βίντεο, θα ενισχύσουν, επίσης, τις ευκαιρίες συνεργασίας με εταιρείες σε όλο το τεχνολογικό φάσμα.

«Οι ενεργές, έξυπνες και ενσωματωμένες ψηφιακά τεχνολογίες είναι αποφασιστικής σημασίας για τον στόχο μας, ο οποίος είναι να δημιουργήσουμε μία νέα αξία για την κοινωνία και τους πελάτες μας, μέσω βιώσιμης κινητικότητας και προηγμένων λύσεων», δήλωσε ο Paolo Ferrari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bridgestone Americas, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της Bridgestone Corporation. «Καθώς προχωρούμε σε αυτό το ταξίδι, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με άλλους ηγέτες που καινοτομούν για να φανταστούμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον για την κινητικότητα».

Η εικονική πόλη, Bridgestone World, που αναπτύχθηκε ειδικά για τη φετινή εικονική μορφή της CES, επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις αστικές, προαστιακές, βιομηχανικές ρυθμίσεις, καθώς και αυτές των μεταφορικών μέσων, σε μια πόλη του μέλλοντος και να διερευνούν πώς τα συνδεδεμένα προϊόντα της εταιρείας και οι υπηρεσίες που βασίζονται σε δεδομένα θα αντιμετωπίσουν τα προβληματικά σημεία, θα βελτιώσουν την εμπειρία κινητικότητας των καταναλωτών και θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη κοινωνική και πελατειακή αξία. Το κεντρικό αστικό περιβάλλον του εργαλείου επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν την εξέλιξη της Bridgestone σε μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που βελτιώνει τη βασική προσφορά ελαστικών και προϊόντων καουτσούκ μέσω έξυπνων ελαστικών και προηγμένων τεχνολογιών κινητικότητας. Η Bridgestone World στοχεύει να δείξει πώς η εταιρεία επαναπροσδιορίζεται για να βοηθήσει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τα οχήματά τους με ασφαλέστερο, πιο έξυπνο, πιο αποτελεσματικό και πιο βιώσιμο τρόπο.

Η Bridgestone θα συνεργαστεί επίσης άμεσα με τους συμμετέχοντες της CES μέσω ζωντανών και κατόπιν ζήτησης παρουσιάσεων, που διερευνούν πώς η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία έξυπνων ελαστικών, προηγμένα αναλυτικά δεδομένα και νέα επιχειρηματικά μοντέλα για να τοποθετήσει τα ελαστικά στο επίκεντρο ενός συστήματος βιώσιμης κινητικότητας, τώρα και στο μέλλον . Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Video κατόπιν ζήτησης, “Bridgestone Vision of Mobility,” με τον Paolo Ferrari, Πρόεδρο και CEO της Bridgestone Americas, και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή της Bridgestone Corporation.
  • Ξενάγηση μέσω video tour στην Bridgestone World (κατόπιν ζήτησης) με τη Maria Dunn, διευθύντρια στρατηγικού σχεδιασμού και εταιρικής στρατηγικής, της Bridgestone Americas.
  • Ζωντανή συζήτηση: “Ευκαιρίες μέσα από την κρίση – Πώς εξελίσσεται η τηλεματική για τη βελτιστοποίηση της κινητικότητας,” με το Raj Bajaj, Αντιπρόεδρο, Διεθνών Λύσεων Κινητικότητας της Bridgestone, στις 13 Ιανουαρίου, 2021 στις 8:15 a.m. EST (15:15 ώρα Ελλάδος)

Καινοτομία, αγώνες και δεδομένα

Η Bridgestone θα συμμετάσχει επίσης σε ένα ζωντανό πάνελ που θα επικεντρωθεί στο Indy Autonomous Challenge (IAC) στις 13 Ιανουαρίου 2021 στις 3:15 μ.μ. EST, μαζί με τον Mark Miles, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Penske Entertainment Corp. Η Bridgestone είναι ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών της Indy Autonomous Challenge και το πάνελ, θα επικεντρωθεί στο θέμα της καινοτομίας, των αγώνων και των δεδομένων, θα ασχοληθεί με το μέλλον των αγώνων και την σύγκλιση των αυτόνομων τεχνολογιών και των μηχανοκίνητων αθλημάτων της IAC.

Για να μάθετε περισσότερα και να ζήσετε την εικονική επίδειξη CES, μπορείτε να επισκεφθείτε το FutureofMobility.Bridgestone.

Προηγούμενο άρθροΒραβείο στη νέα Bentley Bentayga V8
Επόμενο άρθροΤο Audi e-tron πρώτο σε πωλήσεις στη Νορβηγία