Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) Γιώργος Βασιλάκης

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ η προσέλευση των επισκεπτών στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019. Η έκθεση υποδέχεται τους φίλους του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου αποτελώντας το σημαντικότερο γεγονός στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κωνσταντίνος Καραμανλής

Η αθρόα προσέλευση επισκεπτών είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όσους εργάστηκαν για την ολοκλήρωση του δύσκολου εγχειρήματος και επένδυσαν στη προβολή των εταιρειών που εκπροσωπούν.

Οι εκπρόσωποι των αυτοκινητοβιομηχανιών που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση δηλώνουν την ευχαρίστησή τους για την πρωτοφανή προσέλευση των επισκεπτών καθώς και για το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών να κλείσουν αυτοκίνητο μετά την ενημέρωση που τους κάνουν οι ειδικευμένοι πωλητές αυτοκινήτων.

Επίσης, οι επισκέπτες αξιοποιούν και τις ευκαιρίες που τους δίνουν οι νέες προσφορές και τα προγράμματα προώθησης των αυτοκινητοβιομηχανιών που διαθέτουν περίπτερο στη φετινή έκθεση.

Ο κατάλογος των αυτοκινήτων που πραγματοποίησαν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019», είναι μακροσκελής και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την πραγματική αξία της έκθεσης: Νέα BMW Σειρά 1, Ανανεωμένη BMW X1, Νέα plug-in υβριδική BMW X3, Νέα plug-in υβριδική BMW X5, DS 3 Crossback E-Tense, DS 7 Crossback Hybrid 4X4, Fiat 500X Sport, Fiat Panda Trussardi, Νέο Hyundai i10, Νέο Hyundai Kona Hybrid, Νέο Kia XCeed, Νέο Kia e-Niro, Νέο Kia e-Soul, Νέο Mazda CX-30, Νέο MINI ηλεκτρικό, MINI John Cooper Works Clubman, MINI 60 Years Edition, Νέο Opel Corsa, Ανανεωμένο Opel Astra, Νέο Peugeot 208, Νέο Peugeot e-208, Νέο Peugeot 3008 Plug-In Hybrid, Νέο Peugeot Rifter, Νέο Renault Clio, Ανανεωμένο Renault Twingo, Νέο Skoda Kamiq, Ανανεωμένο Skoda Superb, Volkswagen T-Roc R, Νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet, Ανανεωμένο Volkswagen Passat GTE, Volkswagen Tiguan Allspace, Volvo XC90 B5 και Volvo XC40 T3 Geartronic.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κωνσταντίνος Καραμανλής, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) Γιώργο Βασιλάκη, τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο και τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Αλεξάνδρα Σδούκου.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του fleetnews.gr και της ηλεκτρονικής έκδοσης FLEETNEWS  και του περιοδικού FLEET BUSINESS από τις 9-17 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, Δευτέρα-Παρασκευή: 15.00-21.00 Σάββατο-Κυριακή: 10.00-21.00.

Προηγούμενο άρθροBMW X3 xDrive 30e: άλλο ένα premium crossover γίνεται EV
Επόμενο άρθροΟι ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων τον Οκτώβριο