Το Avis Budget Group ανακοίνωσε την αλλαγή της ετήσιας συνέλευσης των μετόχων για το 2020 που θα γίνει σε μορφή virtual (εικονικής) σύσκεψης.

Το Avis Budget Group, Inc. ανακοίνωσε σήμερα ότι, λόγω του αντίκτυπου της επιδημίας του κορωνοϊού – COVID-19 στη δημόσια υγεία και δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία των εργαζομένων, των μετόχων και της κοινότητας, η Ετήσια Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας για το 2020 αλλάζει από προσωπική συνάντηση σε virtual μόνο.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 στις 9:00 π.μ. (Ανατολική ώρα ή 16:00 ώρα Ελλάδος), όπως αποκαλύπτεται στη δήλωση πληρεξούσιου που υπέβαλε η Εταιρεία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 27 Μαρτίου 2020. Οι μέτοχοι δεν θα μπορούν να παραστούν στη Συνέλευση αυτοπροσώπως. Η εταιρεία τους προτρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση στη σύσκεψη πριν από την ώρα έναρξης και να αφήσουν αρκετό χρόνο για να συνδεθούν.

Τους διαβεβαιώνει επίσης, πως έχει σχεδιάσει τη μορφή της εικονικής σύσκεψης για να παρέχει στους μετόχους την ίδια δυνατότητα συμμετοχής που θα είχαν συμμετέχοντας με προσωπική παρουσία.

Τέλος, το Avis Budget Group διευκρινίζει ότι η απόφαση για την πραγματοποίηση της Συνέλευσης virtual αφορά μόνο την Ετήσια Συνέλευση των Μετόχων για το 2020.

Προηγούμενο άρθρο23 CEO και Πρόεδροι ζητούν μια ισχυρή Ευρώπη
Επόμενο άρθροΗ GM κλείνει την υπηρεσία διαμοιρασμού αυτοκινήτων Maven