Bernardo Hees, Εκτελεστικός Πρόεδρος (αριστερά) και Joe Ferraro CEO (δεξιά), Avis Budget Group

Το Avis Budget Group, Inc. ανακοίνωσε στις 15 Ιουνίου, ότι διόρισε ως CEO τον Joe Ferraro – που υπηρέτησε ως προσωρινός CEO – και τον Bernardo Hees ως Εκτελεστικό Πρόεδρο – ο οποίος υπηρετούσε ως Ανεξάρτητος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, με ισχύ αμέσως.

Ο κ. Hees θα συνεργαστεί στενά με τον κ. Ferraro και την υπόλοιπη ομάδα διοίκησης στους τομείς στρατηγικής, χρηματοδότησης και πρωτοβουλιών ψηφιακής κινητικότητας για να συμβάλει στην προώθηση της απόδοσης της εταιρείας.

Ο Joe Ferraro ανέλαβε το ρόλο του προσωρινού CEO του Avis Budget Group στις αρχές του 2020. Ο κ. Ferraro, εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος του ομίλου αρκετά χρόνια, ενώ πρόσφατα υπήρξε επί πενταετία Πρόεδρος του τομέα Αμερικής, υπεύθυνος για τις μάρκες Avis, Budget, Payless και Zipcar στη Βόρεια και Νότια Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής.

Σχολιάζοντας το διορισμό του κ. Ferraro, ο Bernardo Hees δήλωσε: “Το Διοικητικό Συμβούλιο με χαρά διορίζει τον Joe ως νέο CEO. Ως προσωρινός CEO, ο Joe επέδειξε μια απαράμιλλη ικανότητα να ηγηθεί του οργανισμού και να εμπνεύσει τους συναδέλφους του ενόψει των πρωτοφανών προκλήσεων για την επιχείρησή μας. Το συλλογικό στυλ ηγεσίας του Joe και οι αποφασιστικές στρατηγικές δράσεις, συμπεριλαμβανομένου του σωστού μεγέθους της επιχείρησής μας για την ικανοποίηση της τρέχουσας ζήτησης, της ενίσχυσης του ισολογισμού μας και της έμπνευσης της ομάδας μας, επέτρεψαν στην Avis Budget Group να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της πανδημίας COVID-19 ενώ συνεχίζει να καινοτομεί και να εξυπηρετεί τους πελάτες μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Joe ώστε να επιτύχουμε μακροπρόθεσμη απόδοση για την εταιρεία”.

“Έχω την τιμή να υπηρετήσω ως CEO της Avis Budget Group, μια εταιρεία στην οποία έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου και εκτιμώ βαθιά την εμπιστοσύνη που μου έδειξε το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συνάδελφοί μου”, δήλωσε ο κ. Ferraro. “Τους τελευταίους μήνες, η ικανότητά μας να ενεργούμε γρήγορα για την επιτυχή επανατοποθέτηση της επιχείρησης αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής εργασίας και της αφοσίωσης όλων των εργαζομένων μας. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε την ομάδα και τα εργαλεία για να παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμες, ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες καθώς ο ταξιδιωτικός κλάδος αρχίζει να ανοίγει ξανά”.

Προηγούμενο άρθροΕπανέρχεται η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
Επόμενο άρθροNissan: -4.000t CO₂ από τα EV της στην Ισπανία