AUTOBEST 2021: Οι φιναλίστ

Τα νέα Citroen C4, Dacia Sandero, Honda Jazz, Peugeot 2008, Seat Leon, Skoda Octavia και Toyota Yaris αναδείχθηκαν φιναλίστ στον διαγωνισμό AUTOBEST 2021.

Αυτά τα αυτοκίνητα θα διαγωνιστούν για το βραβείο «Best Buy Car of Europe το 2021». Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από 31 μέλη από 31 χώρες, θα κάνει τις τελικές αξιολογήσεις και θα ψηφίσει τις προσεχείς εβδομάδες. Ο νικητής του βραβείου θα ανακοινωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

“Στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο ζούμε σε εξαιρετικές εποχές, αντιμετωπίζοντας μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις δημόσιας υγείας αυτού του αιώνα. Βλέπουμε πόσο έχει επηρεάσει την αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη. Ως μέσα ενημέρωσης για την αυτοκίνηση, επηρεαζόμαστε επίσης πολύ αρνητικά και βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να αντιμετωπίζουν ακραίες δυσκολίες. Ωστόσο, παρά όλα αυτά, αποφασίσαμε να παραμείνουμε πιστοί στην παράδοσή μας και να ανακοινώσουμε τους φιναλίστ, όπως κάναμε κάθε χρόνο τα τελευταία 20 χρόνια. Ο αριθμός των επτά φιναλίστ είναι άμεσο αποτέλεσμα των μεγάλων νέων που προέρχονται από τον κλάδο, λαμπρά νέα μοντέλα που αξίζουν να είναι παρόντα στο τελικό στάδιο”, δήλωσε ο Dan Vardie, Ιδρυτής & Πρόεδρος της AUTOBEST.

Προηγούμενο άρθροΣημεία φόρτισης: Νέα έκθεση της ACEA
Επόμενο άρθροΑλλάζει ο CEO της Valeo