Jacques Aschenbroich
Ο Jacques Aschenbroich συνεχίζει ως Πρόεδρος του ΔΣ έως το τέλος της τρέχουσας θητείας του σε αυτό. Ο Christophe Périllat, αναλαμβάνει τη θέση του CEO.

Διαχωρίζονται οι ρόλοι του Προέδρου του ΔΣ της Valeo και του CEO από τον Ιανουάριο του 2022, με τον Jacques Aschenbroich να συνεχίζει ως Πρόεδρος του ΔΣ έως το τέλος της τρέχουσας θητείας του σε αυτό. Ο Christophe Périllat, επί του Chief Operating Officer της Valeo, αναλαμβάνει τη θέση του CEO.

Ο Christophe Périllat ανέλαβε χρέη Associate CEO της Valeo από τις 27 Οκτωβρίου και Αναπληρωτή CEO από την Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2021.

Ο Jacques Aschenbroich κατείχε αρκετές θέσεις στη γαλλική διοίκηση και μετά από μια διακεκριμένη καριέρα στον Όμιλο Saint-Gobain, ο Jacques Aschenbroich εντάχθηκε στη Valeo στις 20 Μαρτίου 2009 ως CEO, ενώ ανέλαβε και τη θέση του Προέδρου στις 18 Φεβρουαρίου 2016. Είναι μέλος του ΔΣ της BNP Paribas και της Veolia. Είναι απόφοιτος μηχανικής από την École des Mines.

Αλλάζει ο CEO της Valeo
Christophe Périllat

Ο Christophe Périllat προσχώρησε στον Όμιλο Valeo το 2000 κατέχοντας διάφορες διευθυντικές θέσεις, σε εταιρείες του Ομίλου έως ότου έγινε Chief Operating Officer το 2011. Προηγουμένως, εργάστηκε στον κλάδο της αεροναυτικής στην Labinal, σε θέσεις εφοδιαστικής αλυσίδας, εργοστασίου, έργου και θυγατρικών στη Γαλλία και τις ΗΠΑ. Είναι μέλος του ΔΣ της ALD. Ο Christophe Périllat αποφοίτησε από την École Polytechnique και την École des Mines. Είναι κάτοχος Executive MBA από το HEC.

 

Προηγούμενο άρθροAUTOBEST 2021: Ποιες μάρκες είναι στις φιναλίστ
Επόμενο άρθροID.3: το EV που βρέθηκε στο Top 3 της Ευρώπης