Η Fiat Professional ανακοίνωσε νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για επαγγελματίες εστιάζοντας με συνέπεια στις ανάγκες τους. Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι με το νέο άτοκο πρόγραμμα 4ετους διάρκειας, η Fiat Professional προσφέρει την ιδανική λύση και σε επίπεδο χρηματοδότησης:  

Η Fiat Professional είναι η πρώτη μάρκα που δημιουργήθηκε από μία αυτοκινητοβιομηχανία με σκοπό την απόλυτη εστίαση στις ανάγκες των επαγγελματιών. Τα ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα της συνθέτουν μία πλήρη γκάμα, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα ευρύτατο φάσμα απαιτήσεων. Ειδικότερα το πλήθος των διαθέσιμων εκδόσεων και οι πολλαπλές δυνατότητες μετασκευών, δίνουν την ευκαιρία στον κάθε επαγγελματία να αποκτήσει ένα όχημα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του.

Παράλληλα με την πλούσια προϊοντική γκάμα, η Fiat Professional, αναπτύσσει υπηρεσίες και προγράμματα που κάνουν πιο εύκολη και συμφέρουσα την απόκτηση ενός σύγχρονου επαγγελματικού οχήματος. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία προσφέρει ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης για τα δημοφιλή Fiorino, Doblo Cargo και Talento Van. Το άτοκο πρόγραμμα της Fiat Professional προϋποθέτει χαμηλή προκαταβολή (από 35%) και μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 48 μηνών. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις των παραπάνω μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), μία επιλογή που προσφέρει τη μέγιστη οικονομία στο κόστος καυσίμου, από οποιαδήποτε άλλη επιλογή, ακόμα και από το υγραέριο. Οι εκδόσεις CNG της Fiat Professional είναι εργοστασιακές και έχουν τις ίδιες καλύψεις με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.

Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μέσω της FCA Bank και έρχεται να κάνει ακόμα πιο συμφέρουσα την αγορά ενός νέου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Προσφέροντας σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις έως 3.500 ευρώ, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση*, 5 χρόνια οδική βοήθεια*, καθώς και το νέο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, η Fiat Professional δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να αποκτήσουν ένα εξαιρετικά αποδοτικό «εργαλείο» για τη δουλειά τους.

Συνοπτικά τα προωθητικά προγράμματα της Fiat Professional έχουν ως εξής:

α) Χρηματικές εκπτώσεις:

  • Doblo Cargo: 2.100 €
  • Fiorino: 2.300€
  • Talento Van: 1.700€
  • Ducato Van: 2.900€
  • Panda Van: 2.500€
  • Fullback Extended Cab: 2.000€
  • Fullback Double Cab: 3.500€

β) Χρηματοδοτικά Προγράμματα FCA Capital

Συνδυαστικά με τις προαναφερόμενες εκπτώσεις, προσφέρονται τα παρακάτω προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης:

  • Doblo Cargo, Fiorino & Talento Van: 35% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.
  • Panda Van, Ducato Van & Chassis: 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.

*8 χρόνια για το Fiat Professional Fullback   

Προηγούμενο άρθροΚανόνες που ενισχύουν την ανάπτυξη Συνεργατικών Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών (C-ITS)
Επόμενο άρθροΕτοιμάζεται το ηλεκτρικό Toyota C-HR για το 2020