Mετά από πολλές επιτυχημένες διοργανώσεις με περισσότερους από 35.000 επισκέπτες ανά έτος και εμπειρία εννέα ετών, το Athens Bike Festival επιστρέφει δυναμικά για τρεις ημέρες. Τρεις ημέρες γεμάτες ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας.

Αθλητές, ερασιτέχνες, απλοί φίλοι του ποδηλάτου, παιδιά, καθημερινοί πολίτες που ενδιαφέρονται για την εναλλακτική μετακίνηση αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό σε οποιαδήποτε μορφή του, δίνουν φέτος το δικό τους ραντεβού στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Τα πάντα γύρω από το ποδήλατο, υπάρχουν στο Athens Bike Festival, 31 Μαρτίου με 2 Απριλίου στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ:

  • Νέα μοντέλα: Προτάσεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες ποδηλάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ
  • E-bikes: Τα πάντα για τη νέα αγορά της ηλεκτροκίνητης υποβοήθησης
  • Micromobility & scooters: Ελαφρά και ευέλικτα οχήματα που αλλάζουν τη μετακίνηση
  • Δοκιμές ποδηλάτων
  • Ποδηλατικός τουρισμός
Φέτος για πρώτη φορά το Athens Bike Festival 2023 προτείνει μια σειρά από ζωντανά Workshops, όπου εξειδικευμένοι τεχνικοί σας λύνουν απορίες γύρω από διάφορα θέματα – από το πώς αλλάζω λάστιχο ως το πώς φροντίζω τα υδραυλικά μου δισκόφρενα.
Πρόγραμμα Workshops:
Οι ίδιες τις εταιρείες, μέσα από τη σειρά ομιλιών «Tech Talks» παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα και τις τάσεις από τον χώρο του ποδηλάτου.
Πρόγραμμα Tech Talks:
Στη σειρά «Bike Talks» διαφορετικοί ομιλητές μοιράζονται τις εμπειρίες τους σχετικά με  το ποδήλατο σε οποιαδήποτε μορφή του.
Πρόγραμμα Bike Talks:
 Όλοι οι επισκέπτες του Athens Bike Festival μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν όποιο event επιθυμούν, με την προϋπόθεση ότι έχουν κλείσει εγκαίρως θέση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και μπορείτε να τις κλείσετε online εδώ.

Προηγούμενο άρθροΕΕ: Πρότυπα εκπομπών CO2 για νέα αυτοκίνητα και βαν
Επόμενο άρθροUpland και High Altitude εκδόσεις Renegade και Compass