Η γαλλική UrbanGlide, μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων αστικής κινητικότητας, επεκτείνει την παλέτα των e-scooters που διαθέτει, με τα μοντέλα Ecross Pro και Ecross Pro Boost.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προσφέρουν μεγάλη αυτονομία για έως και 50 km και φουσκωτούς τροχούς 10’’ και δισκόφρενα για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση. Επίσης, φορτίζονται γρήγορα, ενώ αποθηκεύονται ακόμα πιο εύκολα. Τα χαρακτηριστικά αυτά τα καθιστούν την ιδανική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού.

Τα e-scooters είναι φιλικά προς το περιβάλλον μέσα μετακίνησης, που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, είναι αποδοτικά και απίστευτα διασκεδαστικά. Τα ηλεκτρικά πατίνια Ecross Pro & Ecross Pro Boost προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και αντοχή σε καθημερινή χρήση, χάρη στους ανθεκτικούς, φουσκωτούς τροχούς 10 ιντσών που διαθέτουν.

Έμφαση στην ασφάλεια

Το Urbanglide Ecross Pro προσφέρει μεγάλη ασφάλεια,  καθώς οι ανθεκτικές ρόδες 10’’ με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους, συνδυάζονται με διπλό σύστημα φρένων, με μπροστινά και οπίσθια δισκόφρενα για καλή πρόσφυση και επιβράδυνση. Με πανίσχυρο μοτέρ 800W που αποδίδει ταχύτητα μέχρι 25km/h, χειριστήριο γκαζιού στο χέρι και τρεις επιλογές ταχύτητας είναι η ιδανική λύση για διαδρομές μέχρι 50 km. Οι 4 αναρτήσεις που διαθέτει (δύο μπροστινές και δύο πίσω) χαρίζουν άνετη μετακίνηση σε όλους τους δρόμους.

Το Urbanglide Ecross Pro Boost διαθέτει επίσης όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά με μόνη εξαίρεση τα διπλά πανίσχυρα μοτέρ συνολικής ισχύος 1600W, αλλά και τις 6 αναρτήσεις του (4 μπροστινές και 2 οπίσθιες) για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Τα διπλά εντυπωσιακά μπροστινά φώτα LED, το πίσω φως των φρένων, η πλευρική λωρίδα LED, τα φλας και οι ανακλαστήρες που διαθέτουν και τα δυο προϊόντα, επιτρέπουν τη χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και τη νύχτα.

Εργονομία και δύναμη

Τα Ecross Pro και Pro Boost είναι ταυτόχρονα, εξαιρετικά πρακτικά, καθώς αναδιπλώνονται με μια απλή κίνηση, ώστε να μπορούν να αποθηκεύονται οπουδήποτε, ενώ προσαρμόζονται σε ύψος, χάρη στο εργονομικό, πτυσσόμενο τιμόνι που φέρουν. Το χαμηλό βάρος των 23 kg (έκαστο), τα καθιστά μια σχετικά ελαφριά επιλογή για το είδος του, για άνετη χρήση και μετακίνηση. Η βάση στήριξης και ο πρακτικός αναδιπλούμενος σχεδιασμός τους, επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά τους στη δουλειά, τις βόλτες, τα ΜΜΜ, ενώ η αποθήκευση γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Επιπλέον, τα e-scooters είναι εξοπλισμένα με οθόνη LCD, που δείχνει την ταχύτητα και τη διάρκεια της μπαταρίας, καθώς και με χειριστήριο επιτάχυνσης στο τιμόνι, για καλύτερο έλεγχο της ταχύτητας.

Τα UrbanGlide Ecross Pro και Ecross Pro Boost αποτελούν την ιδανική επιλογή για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση, καθώς μπορούν να μεταφέρουν φορτίο έως και 120 kg το καθένα. Η μπαταρία 48V, χωρητικότητας 13Ah, φορτίζει μέσα σε μόλις 4-5 ώρες.

Στην ελληνική αγορά διατίθενται από την Divitec AE, υπεύθυνη για την εγγύηση και το service, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops.

Προηγούμενο άρθροΑναστέλλεται η παραγωγή της Renault στη Ρωσία
Επόμενο άρθροPraktiker: Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων