Η Arval ανακοίνωσε τον διορισμό της Karen Brunot και της Julie Meynard σε κορυφαίες θέσεις της εταιρείας.

Karen Brunot

Η κ. Brunot ορίστηκε Chief Sustainability Officer της Arval, με ισχύ από την 1η Νοεμβρίου. Διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας στο λιανικό εμπόριο, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και την κινητικότητα.

Πριν από την ένταξή της στην Arval το 2016, η κ. Brunot εργάστηκε στο τμήμα στρατηγικής της Pinault Printemps Redoute (Kering) και στη στρατηγική δεδομένων, την τμηματοποίηση και το πρόγραμμα αφοσίωσης της FNAC.

Στην Arval, ξεκίνησε ως Διευθύντρια Marketing & Ψηφιακών Διαδικασιών της Arval France και το 2019 έγινε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Arval France (υπεύθυνη στρατηγικής μάρκετινγκ και μάρκετινγκ προϊόντων και πελατών, μεταξύ άλλων). Σε αυτήν τη θέση ανέπτυξε τις καινοτόμες προσφορές βιώσιμης κινητικότητας της εταιρείας.

Η κ. Brunot είναι πλέον μέλος της ευρύτερης Εκτελεστικής Επιτροπής της Arval και θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στο CSR, πυρήνα των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Julie Meynard

Η κ. Meynard ορίστηκε Διευθύντρια της Arval Consulting και του Arval Mobility Observatory (AMO), από την 1η Σεπτεμβρίου. Διαθέτει 18 χρόνια εμπειρίας στην Arval, εκ των οποίων τα 10 στο International Business Office (IBO) της εταιρείας.

Πριν από την ένταξή της στην Arval, η κ. Meynard εργάστηκε στην American Express και στην αυτοκινητοβιομηχανία, στο τμήμα διεθνών πωλήσεων B2B γαλλικής εταιρείας, για επτά χρόνια. Τα προηγούμενα καθήκοντά της ήταν Επικεφαλής Διεθνούς Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Arval IBO. Στα νέα της καθήκοντα, η κ. Meynard θα ενισχύσει και θα αναπτύξει περαιτέρω την Arval Consulting και το AMO, συμβάλλοντας στη στρατηγική της εταιρείας και βοηθώντας στη διαφοροποίησή της από τον ανταγωνισμό.

Σχολιάζοντας τις δύο τοποθετήσεις, ο Alain van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval, δήλωσε: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σύνδεση βιωσιμότητας και επιχειρήσεων είναι ζωτικής σημασίας. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης Chief Sustainability Officer, ως επόμενο βήμα των επιδιώξεών στο CSR. Η πρόβλεψη των τάσεων αγοράς και η διασφάλιση παροχής βέλτιστων συμβουλών στους πελάτες μας έχει αυξανόμενη σημασία. Αυτό μας κατέστησε σημαντικό παράγοντα της αγοράς και πρωτοπόρο της βιώσιμης κινητικότητας του μέλλοντος».

Ο Andrea Falcone Γενικός Διευθυντής στην Ολλανδία

Andrea Falcone

Η Arval τοποθέτησε τον Andrea Falcone Γενικό Διευθυντή της Arval BNP Paribas στην Ολλανδία, με ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Ο κ. Falcone είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής της Arval BNP Paribas στη Βραζιλία και υπήρξε υπεύθυνος ανάπτυξης ως CEO, CFO και Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ από το 2014. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η εταιρεία κατέστη ο έκτος μεγαλύτερος πάροχος leasing της Βραζιλίας. Πριν ενταχθεί στην Arval, είχε αναλάβει διευθυντικά καθήκοντα στη Γαλλία και την Κίνα για την PSA Peugeot και την Citroën.

Διαδέχεται τον προσωρινό διευθύνοντα σύμβουλο Marcus Schulz, ο οποίος θα συνεχίσει ως Περιφερειακός Γενικός Διευθυντής της NLDACH (Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία). Ο κ. Schulz είχε αντικαταστήσει τον Γενικό Διευθυντή Onno Bierhoff τον Αύγουστο του 2022.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη του Andrea Falcone, του οποίου η πολυετής ηγετική εμπειρία στον ταχέως αναπτυσσόμενο οργανισμό μας στη Βραζιλία τον έφερε σε εξαιρετική θέση να ηγηθεί της ανάπτυξης της στρατηγικής Arval Beyond στην Ολλανδία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του, για να διαμορφώσουμε περαιτέρω τη στρατηγική μετάβαση της Arval Ολλανδίας σε εταίρο βιώσιμης κινητικότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Onno Bierhoff για την επιτυχημένη συνεργασία τα τελευταία χρόνια και τα στρατηγικά ορόσημα που επιτεύχθηκαν αυτή την περίοδο», δήλωσε ο Alain van Groenendael.

Προηγούμενο άρθροΗ Νορβηγική Διοίκηση Δημόσιων Οδών (NPRA) στον Euro NCAP
Επόμενο άρθροΤί κάνει το Nissan e-POWER συναρπαστικό;