Arval: αύξησε τον στόλο της κατά 6,5% το πρώτο τρίμηνο

Η Arval αύξησε τον στόλο της κατά 6,5% το πρώτο τρίμηνο του 2022 έναντι του αντίστοιχου τριμήνου του 2021 και τα ηλεκτροκίνητα οχήματα κατά 27,2%

Σε συνδυασμό με τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου 2022 του BNP Paribas Group, η Arval ανακοίνωσε ισχυρή και συνεχή οργανική ανάπτυξη του χρηματοδοτούμενου στόλου της, φτάνοντας τα 1.483.317 οχήματα.

Την ίδια περίοδο, το 32,7% των παραγγελιών νέων οχημάτων της Arval ήταν ηλεκτροκίνητα (έναντι 27,2% στις 31 Μαρτίου 2021), παρουσιάζοντας σαφή αύξηση στην ενεργειακή μετάβαση.

«Στους πρώτους τρεις μήνες του 2022, η απόδοση της Arval ξεπέρασε αυτήν της υπόλοιπης αγοράς. Πρόκειται για εξαιρετικό επίτευγμα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τα εμπόδια λόγω πανδημίας, τις ελλείψεις νέων οχημάτων, την κρίση στην Ουκρανία και τις άνευ προηγουμένου προκλήσεις του παγκόσμιου μακροοικονομικού περιβάλλοντος», δήλωσε ο Alain van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval.

Προς μετριασμό του αντίκτυπου αυτών των προκλήσεων στους πελάτες της, ειδικά όσον αφορά στις παγκόσμιες αυξήσεις τιμών και τη διαθεσιμότητα νέων αυτοκινήτων, η Arval λανσάρισε το “The Journey Goes On”, πριν από λίγους μήνες, για να τους βοηθήσει να προγραμματίσουν το μέλλον και να βρουν την καταλληλότερη λύση. Επιπλέον, προσφέρει στους πελάτες της επεκτάσεις συμβολαίων (όπου είναι εφικτό), ευέλικτες λύσεις leasing, όπως τις Arval Mid Term Rental και Arval Adaptiv (συνδρομητικές προσφορές) και την Arval Connect, μια λύση για καλύτερο έλεγχο κόστους του στόλου και επιτάχυνση της ενεργειακής μετάβασης. Επιπλέον, η Arval κεφαλαιοποιεί τις σχέσεις της με βασικές εταιρείες του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενισχύοντας τις υπάρχουσες συνεργασίες και δημιουργώντας νέες.

«Τα πρόσφατα αποτελέσματα του ετήσιου Arval Mobility Observatory Barometer δείχνουν πως, παρά το σημερινό ταραγμένο περιβάλλον, οι αρμόδιοι λήψης αποφάσεων στόλου και κινητικότητας είναι αισιόδοξοι για το μέλλον: το 94% προβλέπει πως οι στόλοι τους θα παραμείνουν σταθεροί ή θα αυξηθούν την επόμενη τριετία. Είμαστε ευτυχείς που συνεισφέρουμε σε αυτήν την δυναμική αγορά και συνεχίζουμε να επιδεικνύουμε τη σημασία του Full Service Leasing, ειδικά σε περίπλοκους καιρούς», κατέληξε ο A. van Groenendael.

Προηγούμενο άρθροΑποτελέσματα πρώτου τριμήνου LeasePlan: Διπλασιασμός
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια πρεμιέρα του νέου Lexus UX 200 / 250h