Η Arval λανσάρει την Arval Adaptiv, μία καινοτόμο προσφορά για ιδιώτες πελάτες, που παρέχει πρόσβαση σε αυτοκίνητο μόνο όταν χρειάζεται.

Η Arval διαθέτει ήδη σε 21 χώρες σε εταιρικούς και λιανικούς πελάτες την Arval Mid Term Rental, προσφέροντας τη δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου από έναν έως 24 μήνες. Η Arval Mid Term Rental σημείωσε ισχυρή ανάπτυξη 34% το 2021. Με βάση αυτή την επιτυχία, η λανσάρισε την Arval Adaptiv. Μια καινοτόμο προσφορά για ιδιώτες πελάτες που παρέχει πρόσβαση σε αυτοκίνητο μόνο όταν χρειάζεται και εντός λίγων ημερών. Ο πελάτης πληρώνει μόνο για την περίοδο χρήσης, χωρίς δέσμευση για τη διάρκεια.

Η Arval Adaptiv προσφέρει:

  • Επιλογή συγκεκριμένου μοντέλου από γκάμα επιλεγμένων αυτοκινήτων (συμπεριλαμβανομένων των ICE και των EV και αναλόγως των αναγκών του πελάτη).
  • Πλήρη ευελιξία, τόσο ως προς τη διάρκεια (από ένα μήνα, έως όσο χρειάζεται), όσο και ως προς το όχημα (οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν ή να αλλάξουν αυτοκίνητο όποτε επιθυμούν).
  • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες με πάγια μηνιαία χρέωση (συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης, της ασφάλισης, της οδικής βοήθειας και του σέρβις ελαστικών).
  • Εύκολη πρόσβαση και διαθεσιμότητα (όλα τα αυτοκίνητα καινούργια ή μεταχειρισμένα της Arval και παραδοτέα εντός ολίγων ημερών).

Η νέα υπηρεσία θα διατεθεί πρώτα στην Ιταλία και την Πολωνία και σταδιακά σε όλες τις αγορές της Arval.

«Με την Arval Adaptiv, βοηθάμε τους ιδιώτες πελάτες μας να κινηθούν με ευελιξία», αναφέρει ο Alain van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval. «Τους παρέχουμε την ελευθερία επιλογής της λύσης κινητικότητας που ταιριάζει καλύτερα στις όποιες ανάγκες τους – ανεξαρτήτως εξέλιξης».

Φωτογραφία: Arval

Προηγούμενο άρθροΤο ντίζελ κυριαρχεί στις πωλήσεις φορτηγών το 2021
Επόμενο άρθροΣυνεργασία BMW Group, Qualcomm και Arriver