Συνεχίζοντας την ισχυρή δυναμική των μηνιαίων πωλήσεων που ξεπερνούν τις 20.000 μονάδες, οι πωλήσεις των OMODA & JAECOO τον Αύγουστο έφτασαν τις 24.178. Μόλις 16 μήνες μετά το παγκόσμιο λανσάρισμα της μάρκας, οι σωρευτικές συνολικές πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τις 300.000 μονάδες.

Στην ευρεία σκηνή της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, η εταιρεία OMODA & JAECOO βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας. Λανσάροντας συνεχώς υψηλής ποιότητας και διαφοροποιημένα οχήματα, ανταποκρίνεται στις διαφοροποιημένες ανάγκες των παγκόσμιων καταναλωτών. Φέτος, οι σωρευτικές εξαγωγικές πωλήσεις των OMODA & JAECOO παγκοσμίως έχουν φτάσει τις 146.383 μονάδες, με μηνιαίες πωλήσεις που ξεπερνούν τις 20.000 για τέσσερις συνεχόμενους μήνες. Από το ντεμπούτο της τον Απρίλιο του περασμένου έτους, οι πωλήσεις της μάρκας έχουν διατηρήσει ταχεία ανάπτυξη, φτάνοντας σωρευτικά τις 307.954 μονάδες.

Από τότε που η εταιρεία OMODA & JAECOO εισήλθε στην ευρωπαϊκή αγορά, με πρώτη χώρα την Ισπανία, προχώρησε θριαμβευτικά, έχοντας διαδοχικά έντονη παρουσία στην Ιταλία, την Τουρκία, την Πολωνία και άλλες χώρες. Τώρα, καθώς η μάρκα προσγειώνεται σε ένα νέο έδαφος στην ευρωπαϊκή ήπειρο – το Ηνωμένο Βασίλειο – η εταιρεία OMODA & JAECOO επιτυγχάνει ένα ακόμη ιστορικό άλμα στο παγκόσμιο στρατηγικό της σχέδιο.

Εκτός της επιταχυνόμενης επέκτασής της στην ευρωπαϊκή επικράτεια, η εταιρεία OMODA & JAECOO εισήλθε με επιτυχία στην αγορά της Ταϊλάνδης στις 6 Αυγούστου. Τα προϊόντα δύο αστέρων, OMODA C5 EV και JAECOO 6, ξεκίνησαν επίσημα την προπώληση στο συνέδριο παρουσίασης. Η κίνηση αυτή όχι μόνο εμπλουτίζει τις επιλογές στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων της Ταϊλάνδης, αλλά παρέχει επίσης στους καταναλωτές πιο διαφοροποιημένες και υψηλών επιδόσεων επιλογές οχημάτων. Για να ενισχύσει περαιτέρω την επιρροή της στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας, η OMODA & JAECOO σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει ενεργά το δίκτυο αντιπροσώπων στην Ταϊλάνδη φέτος, να προσθέσει πολλαπλά σημεία εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων και σχεδιάζει να δημιουργήσει μια αποθήκη ανταλλακτικών που καλύπτει έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων για να διασφαλίσει την ολοκληρωμένη κάλυψη και την ταχεία ανταπόκριση των πλοκαμιών των υπηρεσιών. Ως ένα άλλο κύριο μέτωπο στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας, η OMODA & JAECOO εμβαθύνει την κατανόηση των καταναλωτών για τη μάρκα μέσω μιας σειράς δραστηριοτήτων, όπως μεγάλες παρουσιάσεις και εμπειρίες δοκιμαστικής οδήγησης στη Μαλαισία. Το γρήγορο ξεπέρασμα του ορίου των 1.000 μονάδων σε πραγματικές πωλήσεις αποδεικνύει την ισχυρή επιρροή και απήχηση της μάρκας.

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε μια μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στη Βραζιλία, στη Νότια Αμερική. Τα τελευταία οχήματα της μάρκας, τα OMODA C5, E5 και JAECOO 7 PHEV, ξεχώρισαν σε αυτή την έκθεση με τον προνοητικό σχεδιασμό και την εξαιρετική ισχύ τους, αποτελώντας το επίκεντρο μεγάλης προσοχής. Η μάρκα παρουσίασε με καινοτόμο τρόπο ένα ρομποτικό σκύλο με τεχνητή νοημοσύνη, ως σημείο αναφοράς του περιπτέρου. Αυτή η μοναδική μέθοδος προβολής όχι μόνο προσελκύει μεγάλη προσοχή, αλλά και μεταφέρει την αδιάκοπη επιδίωξη της μάρκας για καινοτομία προϊόντων και τεχνολογική καινοτομία.

Επιπλέον, στο τέλος του μήνα, η εταιρεία θα κάνει το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Αυτοκινήτου της Νότιας Αφρικής με διάφορα μοντέλα-σταρ, όπως τα OMODA C5, C9, JAECOO J6 και J7. Αυτά τα μοντέλα καλύπτουν ολοκληρωμένα τα διαφοροποιημένα πεδία νέας ενεργειακής ισχύος από την αμιγώς ηλεκτρική έως την υβριδική, εξαιρετικές επιδόσεις και τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Προηγούμενο άρθροOι πρώτοι πελάτες θα παραλάβουν τo Volvo EX90 αυτόν τον μήνα
Επόμενο άρθροContinental: παραγωγή στην Ευρώπη με ουδέτερες εκπομπές CO2