Ο πάροχος φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Pod Point συνεταιρίστηκε αποκλειστικά με την Peppes Pizza, τη μεγαλύτερη αλυσίδα πίτσας της Σκανδιναβίας. Από τον Αύγουστο του 2018, η Pod Point εγκαθιστά σημεία φόρτισης EVs για τα καταστήματα Peppes Pizza στη Νορβηγία.

Τα σημεία φόρτισης, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από το προσωπικό της Peppes και τα οχήματα παράδοσης, αποτελούν βασικό στοιχείο των σχεδίων της εταιρείας για τον εηλεκτρισμό του στόλους της, που αποτελείται από 120 οχήματα. Η Pod Point θα είναι επίσης ο συνιστώμενος προμηθευτής των 42 franchisees της Peppes Pizza.

60.000 σημεία φόρτισης

Ο πάροχος φόρτισης EV θα παρέχει στην Peppes Pizza, η οποία ανήκει στο Umoe Restaurants Group, μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία, από τις αρχικές διαβουλεύσεις και τις επιτόπιες έρευνες, έως την εγκατάσταση και την συντήρηση. Εν τω μεταξύ, η πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας Smart Reporting θα επιτρέψει στην Peppes Pizza – η οποία παραδίδει 11.000 πίτσες την ημέρα στη Νορβηγία, με συνολικές διαδρομές μήκους 2.200.000 χιλιομέτρων ετησίως – να παρακολουθεί την περικοπή εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα έναντι των στόχων της βιωσιμότητας.

Η Pod Point ιδρύθηκε το 2009. Από την ίδρυσή της έχει πουλήσει πάνω από 60.000 σημεία φόρτισης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νορβηγία.

Προηγούμενο άρθροH Alfa Romeo στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης
Επόμενο άρθροSeat και IBM συνεργάζονται στην εφαρμογή Mobility Adviser