Mobilize Bento & Duo

Η Mobilize επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για απλές, ασφαλείς και βιώσιμες λύσεις μετακίνησης. Σχεδιασμένο για αστική χρήση, το Duo είναι ένα ηλεκτρικό τετράτροχο και το Bento, η επαγγελματική του έκδοση. Και τα δύο οχήματα μπορούν να παρέχουν λύσεις κινητικότητας σε περιοχές με περιορισμένες δημόσιες συγκοινωνίες.

Το Duo και το Bento απευθύνονται τόσο σε πελάτες λιανικής όσο και σε επαγγελματίες. Το Duo είναι ένα διθέσιο όχημα και μπορεί να οδηγηθεί με ή χωρίς άδεια, ανάλογα με την έκδοση και τους τοπικούς κανονισμούς. Το Bento είναι ένα micro van που απαιτεί άδεια οδήγησης. Αντί για θέση συνοδηγού, διαθέτει ένα αποθηκευτικό κιβώτιο 649 λίτρων για τη μεταφορά μικροαντικειμένων εξοπλισμού και άλλων εμπορευμάτων.

Mobilize Bento

Διαθέτουν – και τα δύο – στάνταρ αερόσακο οδηγού, για πρώτη φορά στην κατηγορία των τετράκυκλων. Έχουν δε τη δική τους εφαρμογή για κινητά «MyDuo», η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία έως και έξι ψηφιακών κλειδιών, πρώτη για τον Όμιλο Renault.

Το Duo και το Bento είναι συμπαγή (μήκους 2,43 και 2,54 m αντίστοιχα) και ελίσσονται εύκολα στην κίνηση της πόλης. Το μικρό τους μέγεθος τα κάνει να παρκάρουν εύκολα. Και τα δύο οχήματα έχουν μεγάλη αυτονομία – έως 161 km για το Duo και 149 km για το Bento – επομένως δεν απαιτείται συχνή φόρτιση.

Το Duo και το Bento καταργούν τα κλασικά στοιχεία της σχεδίασης των αυτοκινήτων. Σχεδιασμένα για να είναι οικολογικά υπεύθυνα, το Duo και το Bento είναι κατασκευασμένα και τα δύο σε ποσοστό πάνω από 40% από ανακυκλωμένα υλικά – είναι δε κατά 95% ανακυκλώσιμα.

Mobilize Duo

Τα Duo και Bento, που αποκαλύφθηκαν με το οριστικό τους χρώμα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, θα είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου της Renault.

Ο Gianluca De Ficchy, Διευθύνων Σύμβουλος της Mobilize σε σχετική δήλωσή του σημείωσε ότι: «Ανταποκρινόμενα στις προκλήσεις της κινητικότητας μέσα και γύρω από τις πόλεις, το Duo και το Bento αντικατοπτρίζουν το όραμα της Mobilize: να φέρουν λύσεις κινητικότητας σε πελάτες λιανικής και επιχειρηματίες που είναι ασφαλέστερες, απλούστερες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον και στενά ευθυγραμμισμένες με τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πόλεις σήμερα. ”

 

Προηγούμενο άρθροΕνισχύεται σημαντικά η γερμανική αγορά ηλεκτρικών λεωφορείων