Το 1ο Jeep RunBike θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Ellinikon Experience Park, αποτελώντας ένα ξεχωριστό event που θα απευθύνεται σε μικρούς (από 7 ετών) και μεγάλους, με σκοπό να προωθήσει το αθλητικό πνεύμα και τη συνεργασία.

Η Jeep είναι χορηγός ονόματος στο RunBike, ένα πρωτότυπο, ομαδικό και συναρπαστικό σπορ που απευθύνεται σε όλους, προάγοντας τη συνεργασία και την ευρηματικότητα.

Πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο οι αθλητές αγωνίζονται σε ζευγάρια, με τον έναν να τρέχει και τον άλλο να ποδηλατεί δίπλα ή πίσω του. Οι συναθλητές μπορούν να εναλλάσσονται (αναλόγως της κατηγορίας) όσο συχνά επιθυμούν και ο χρόνος της αλλαγής συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό χρόνο που καθορίζει τη θέση τερματισμού. Ανάλογα με τα ζευγάρια υπάρχουν τρεις αποστάσεις για τον αγώνα: Για ζευγάρια παιδιών η απόσταση είναι 1 km, για μικτά (γονέας-παιδί) 2 χλμ ενώ για ενήλικους είναι 5 χλμ.

Στόχος αυτού του multisport αθλήματος είναι η διασκέδαση, η ευρηματικότητα, η ευγενής άμιλλα και η ανάπτυξη της στρατηγικής σκέψης για τους συμμετέχοντες, δηλαδή τους δραστήριους σύγχρονους ανθρώπους που αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες. Όπως ακριβώς και τα Jeep Avenger, Renegade και Compass, τα οποία θα σας περιμένουν στο Ellinikon Experience Park προκειμένου να τα δείτε από κοντά και να μάθετε τα πάντα για αυτά.

Προηγούμενο άρθροΗ Nissan γιορτάζει την 40η επέτειο της NISMO
Επόμενο άρθροΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR – instacar αναβαθμίζουν τη συνεργασία τους