#500NatureChallenge

Την “Ημέρα της Γης” στις 22 Απριλίου, επέλεξε η Fiat να ξεκινήσει το #500NatureChallenge, μια νέα ενέργεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί περαιτέρω το κοινό για τα περιβαλλοντολογικά θέματα.

  • Οι χρήστες μοιράζονται φωτογραφίες και videos που δείχνουν τη νέα σχέση μεταξύ περιβάλλοντος-ανθρώπου που αναπτύσσεται στις πόλεις, όπου η φύση αποκτά όλο και πιο σημαντικό ρόλο.
  • Στόχος της ενέργειας, είναι να παρουσιάσει την αρμονία μεταξύ της πόλης και της φύσης κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του COVID-19 και να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.

Μια νέα σχέση μεταξύ Ανθρώπου και Φύσης

Ο κόσμος γίνεται μάρτυρας μιας νέας ισορροπίας μεταξύ Ανθρώπου και Φύσης στις μεγάλες πόλεις όλου του κόσμου. Η μειωμένη κίνηση των οχημάτων και των ανθρώπων επέτρεψε στη φύση να επανακτήσει μέρος του “ζωτικού της χώρου”. Αυτή η εξέλιξη φέρνει στο προσκήνιο ένα ερώτημα: είναι αυτή η αρχή μιας νέας σχέσης μεταξύ των Ανθρώπων και του Πλανήτη; Τοποθετείται ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος σε μια νέα βάση;

#500NatureChallenge

Το Fiat 500 είναι ένα μοντέλο με στενή σύνδεση με την έννοια της φιλικότητας προς το περιβάλλον. Στις αρχές της χρονιάς, η παρουσίαση της νέας υβριδικής έκδοσης του 500 έφερε την εποχή του εξηλεκτρισμού στα αυτοκίνητα πόλης με έναν πρωτοποριακό και προσιτό τρόπο.

Παράλληλα, η χρησιμοποίηση του υφάσματος Seaqual, ενός υλικού υψηλής ποιότητας κατασκευασμένου εν μέρει από ανακυκλωμένα πλαστικά που έχουν συλλεχθεί από τη θάλασσα, εξέφρασε με έναν ολιστικό τρόπο το πώς ένα αυτοκίνητο μπορεί να έρθει κοντά στη φύση.

Τώρα η παρουσίαση του ηλεκτρικού 500 έρχεται να συμπληρώσει αυτό το ξεχωριστό “πάζλ”. To ηλεκτρικό 500 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο του Ομίλου FCA, ένα όχημα μηδενικών ρύπων που εντάσσεται στην οικογένεια 500 και σχεδιάστηκε με στόχο να συμβάλει περαιτέρω σε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον.

Η πρωτοβουλία, #500NatureChallenge, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Fiat και του 500, ζητά από το κοινό να ανεβάσει φωτογραφίες ή video που να δείχνουν αυτή τη νέα σχέση μεταξύ της πόλης και της φύσης. Στόχος είναι να αναδειχθεί αυτή η θετική εξέλιξη και να περάσει ένα θετικό και κυρίως, αισιόδοξο μήνυμα στην κοινωνία.

Δείτε το σύντομο video του #500NatureChallenge εδώ.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Jürgen Klopp στο Τιμόνι του Νέου Opel Mokka
Επόμενο άρθροΤύποι καυσίμων νέων λεωφορείων, κυρίαρχο το ντίζελ