Τι συμβαίνει στην Ευρώπη και την Αμερική που μπορεί να αναβαθμίσει την απόδοση διαχείρισης του παγκόσμιου στόλου σας; Το Global Fleet Conference 2020! Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη Ρώμη από τις 25 έως τις 27 Μαΐου. Ιδού 10 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να συμμετάσχετε σε αυτήν τη μοναδική 48ωρη εκδήλωση ενημέρωσης και δικτύωσης.

  1. Μοναδική εκδήλωση
    Το Global Fleet Conference είναι η μόνη εκδήλωση στον κόσμο που απευθύνεται στους διεθνείς και περιφερειακούς διαχειριστές στόλων οχημάτων και κινητικότητας και στις μοναδικές επαγγελματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.
  2. Προσαρμοσμένο περιεχόμενο
    Το Global Fleet Conference διοργανώνεται από την Nexus Communication και την Bobit Business Media, δύο παγκόσμιoυς ηγέτες επιχειρηματικής επικοινωνίας για τον κλάδο του στόλου και της κινητικότητας. Μέσω διαρκούς διαλόγου με τον κλάδο, κατάφεραν να αναπτύξουν ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των σημερινών επαγγελματιών του παγκόσμιου στόλου.
  3. Αποκλειστική πληροφόρηση
    Η πρώτη από τις έξι συνεδρίες του προγράμματος του 2020 θα εμβαθύνει στις μακροπρόθεσμες προοπτικές του παγκόσμιου στόλου (Global Fleet Outlook 2020-2025), με βάση εν μέρει τα αποτελέσματα της έρευνας για το παγκόσμιο στόλο (Global Fleet Survey) του 2020 – η οποία θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στο κοινό του Global Fleet Conference στη Ρώμη.
  4. Ουσιώδεις γνώσεις
    Το Global Fleet Conference 2020 προσφέρει περισσότερα από μια μεγάλη εικόνα. Εμβαθύνει στο μέγιστο. Σε έξι συνεδρίες, θα έχετε χρήσιμες λεπτομέρειες για τα παγκόσμια αποτυπώματα των εταιρειών μίσθωσης, των προμηθευτών καυσίμων και των αυτοκινητοβιομηχανιών, την αγορά του στόλου στις κυριότερες περιοχές του πλανήτη, ανατρεπτικά επιχειρηματικά πρότυπα με επικέντρωση στην ηλεκτροκίνηση και τη συνδρομητική κινητικότητα, τον τρόπο επίτευξης του στόχου μηδενικών εκπομπών, τα ατυχήματα και το κόστος και πολλά άλλα!
  5. Διδαχθείτε από τους καλύτερους
    Τι καλύτερο από το να διδάσκεται κάποιος από τον καλύτερο της αγοράς; Στο Global Fleet Conference 2020 θα μάθετε πώς βραβεύθηκαν οι νικητές του βραβείου Global Fleet Manager of the Year. Ρωτήστε τους πώς μπορείτε να εφαρμόσετε την επιτυχία τους στο στόλο σας.
  6. Πληροφορίες, όχι διαφήμιση
    Μοναδικός στόχος του Global Fleet Conference είναι να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες για να επιτύχουν. Είναι υπέρ της μεταφοράς γνώσεων και όχι της προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών τρίτων. Στόχος να γίνει σωστή δουλειά με τον ίδιο τρόπο που το επιθυμείτε κι εσείς.
  7. Μοναδικό benchmarking, εξαιρετική δικτύωση
    Πρόκειται για μια συνάντηση των καλύτερων και ευφυέστερων επαγγελματιών του κλάδου του παγκόσμιου στόλου – τόσο από πλευράς πελατών, όσο και προμηθευτών. Αυτό προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες συγκριτικής αξιολόγησης της στρατηγικής σας, πληροφόρησης από συναδέλφους σας και επαφής με δυνητικούς συνεργάτες.
  8. 48 ώρες μόνο
    Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Global Fleet Conference 2020 συγκεντρώνει πολλά σε μόλις 48 ώρες: για μέγιστη αξιοποίηση του πολύτιμου χρόνου σας.
  9. Πλούσια εμπειρία
    Το πρώτο Global Fleet Conference πραγματοποιήθηκε στο Φοίνιξ το 2013. Από τότε, κάθε χρόνο, η εκδήλωση εμπλουτίζεται ως προς το περιεχόμενο και συνεπώς είναι σχετικότερη με το κοινό των επαγγελματιών του παγκόσμιου στόλου.
  10. Κυρίως ποιότητα παρά ποσότητα
    Το Global Fleet Conference αφορά κυρίως στην ποιότητα παρά στην ποσότητα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες στις 300. Αν θέλετε να πληροφορηθείτε και να δικτυωθείτε με τους καλύτερους του παγκόσμιου επιχειρηματικού στόλου και της κινητικότητας, δείτε εδώ.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ Mong-Koo Chung, Hyundai, στο Automotive Hall of Fame
Επόμενο άρθροALD: Εξαιρετικά αποτελέσματα – αύξηση στόλου το 2019