Ο Adam Orth global fleet manager στην Otis

Η Otis, ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία των ανελκυστήρων, διόρισε τον Adam Orth ως global fleet manager με αρμοδιότητα τις παγκόσμιες υπηρεσίες στόλου και τη στρατηγική προμηθειών.

Στο νέο του ρόλο, ο γενικός στόχος του κ. Orth είναι να διασφαλίσει ότι οι κατευθυντήριες αρχές της εταιρείας – ασφάλεια, ηθική, ποιότητα – αντικατοπτρίζονται στο παγκόσμιο πρόγραμμα διαχείρισης στόλου.

Ο προηγούμενος ρόλος του κ. Orth ήταν fleet services manager στη General Mills (2015-2020) και πριν από αυτο ειδικός στρατηγικής διαχείρισης στόλου και στη συνέχεια αναπληρωτής αντιπροέδρου πωλήσεων στις υπηρεσίες στόλου της GE Capital (2006-2015).
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο κ. Orth έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Το 2017, ανακηρύχθηκε από το Automotive Fleet Magazine “Οραματιστή του Στόλου” για τις νέες του αντιλήψεις για τη λειτουργία ενός εμπορικού στόλου. Το 2018, κέρδισε και δύο βραβεία, το Fleet Excellence Award της NAFA και το Professional Fleet Manager of the Year του Automotive Fleet Magazine .

Όσον αφορά τη σημερινή του πρόκληση, ο Adam Orth λέει ότι “ο ιός COVID-19 αποκάλυψε περαιτέρω τρόπους με τους οποίους πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να προστατεύουμε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε όλο τον κόσμο”. Η Otis διαχειρίζεται περίπου 25.000 οχήματα σε περισσότερες από 43 χώρες, με το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της να βρίσκεται στην Ευρώπη.

Προηγούμενο άρθροΝέο Audi Α3: ψηφιακό και στο λανσάρισμά του
Επόμενο άρθροNissan: πλάνο μετασχηματισμού για ανάπτυξη – κερδοφορία