Η πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων αυτοκινήτων Insight της Renovo τιμήθηκε με Βραβείο Καινοτομίας CES 2020. Το Insight επιταχύνει την είσοδο των αυτοκινητοβιομηχανιών στην αγορά προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού (ADAS) αξίας 70 δισ. δολαρίων.

Η Renovo, διεθνής εταιρεία λογισμικού αυτοκινήτων, δημιούργησε την πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων Insight, που απέσπασε το Βραβείο Καινοτομίας CES 2020, στην κατηγορία “Vehicle Intelligence & Transportation”. Τα Βραβεία Καινοτομίας είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που διεξάγεται κάθε χρόνο από τον Σύνδεσμο Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA) στο CES του Λας Βέγκας, στη Νεβάδα. Το βραβείο απονέμεται στα καλύτερα προϊόντα καταναλωτικής τεχνολογίας από άποψη μηχανικής και σχεδιασμού.

Το Insight αποσκοπεί στην ενίσχυση των εταιρειών που απευθύνονται στην τεράστια τρέχουσα οικονομική ευκαιρία μιας παγκόσμιας αγοράς ADAS, η οποία αναμένεται να φτάσει τα 70,4 δισ. δολάρια το 2024 και σε έναν ευρύτερο κλάδο AV (αυτόνομων οχημάτων) που εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 800 δισ. δολάρια το 2035.

Η πλατφόρμα αυτή προσφέρει στους κατασκευαστές ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν ταχύτερα συστήματα ADAS με αποτέλεσμα την καταγραφή του οδηγού, την αποφυγή συγκρούσεων, την αυτόματη στάθμευση και άλλα, για να εισέλθουν ταχύτερα στην αγορά. Το Insight δίνει τη δυνατότητα στις αυτοκινητοβιομηχανίες να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τα δεδομένα των οχημάτων τους, να εντοπίσουν γρήγορα και να καταγράψουν τα μη δομημένα δεδομένα των υπό ανάπτυξη στόλων τους, να διερευνήσουν τις σημαντικότερες πληροφορίες και να τις μεταβιβάσουν αυτόματα σε κατανεμημένες ομάδες μηχανικών, δέκα φορές ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

“Η Renovo είναι ενθουσιασμένη που βραβεύθηκε το πιο πρόσφατο προϊόν μας, το Insight. Δημιουργήσαμε μια λύση που αανταποκρίνεται στις προκλήσεις διαχείρισης οχημάτων και δεδομένων τεχνητής νοημοσύνης σε ευρεία κλίμακα για την αυτοκινητοβιομηχανία”, δήλωσε ο Chris Heiser, CEO της Renovo. “Το Insight επιτρέπει στις ομάδες ανάπτυξης AV / ADAS να αξιοποιούν γρήγορα τα βασικά σημεία δεδομένων, επιτρέποντας στις εταιρείες τους να ανταγωνίζονται στην αγορά ταχύτερα και με τα πιο προηγμένα συστήματα”.

Η Renovo, καθιερωμένος ηγέτης στην τεχνολογία αυτόνομων οχημάτων, δημιούργησε αρχικά το Insight για να επιταχύνει τη δική της ανάπτυξη αυτόνομων πλατφορμών ασφαλείας που εξοπλίζουν σήμερα στόλους AV. Η πλατφόρμα αυτή επωφελείται από σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας στην ανάπτυξη των πιο προηγμένων συστημάτων αυτοκινήτων και λογισμικού διεθνώς. Η τεχνολογική πλατφόρμα Insight είναι πλέον παγκοσμίως διαθέσιμη σε προγράμματα ADAS και AV πελατών. Όπως όλα τα προϊόντα της Renovo, το Insight είναι ανοικτό στο Οικοσύστημα Renovo, το οποίο αποτελείται από δεκάδες λύσεις τεχνολογίας των καλύτερων παρόχων τεχνολογίας αυτόνομων οχημάτων στον κόσμο.

Οι νικητές των Βραβείων Καινοτομίας 2020 παρουσιάστηκαν στο CES Unveiled New York, μια εκδήλωση μόνον για προσκεκλημένους, που προσφέρει μια γρήγορη ματιά στις τελευταίες αναδυόμενες τεχνολογίες και τάσεις που θα παρουσιαστούν στην έκθεση Consumer Electronics Show τον Ιανουάριο του 2020.

Προηγούμενο άρθροΠαραγωγή στο εργοστάσιο Luqiao για το πρότυπο Polestar 2
Επόμενο άρθροΠράσινη Συμφωνία: Τι προβλέπει για τις μεταφορές