Με τη δωρεάν εφαρμογή Visual Connect εξοικονομείται χρόνος και χρήμα σε σύνθετα τεχνικά προβλήματα. Η Bosch, με την εφαρμογή αυτή, παρέχει τη δυνατότητα στους τεχνικούς των συνεργείων αυτοκινήτου να διορθώνουν σύνθετες βλάβες γρηγορότερα από ποτέ, μέσω κάμερας.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του συνεργείου, μέσω της εφαρμογής Bosch Visual Connect, χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού ή του tablet, μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο την εικόνα των μηχανικών μερών του οχήματος, στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Bosch. Kατ΄ αυτόν τον τρόπο, ο τεχνικός υποστήριξης της Bosch, βλέπει ακριβώς ό,τι και ο τεχνικός του συνεργείου και μπορεί πλέον να τον καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στη διάγνωση και επίλυση του όποιου προβλήματος, αλλά και στην αποτελεσματική χρήση των συσκευών διάγνωσης και του λοιπού διαθέσιμου εξοπλισμού του συνεργείου.

Επιπλέον, η εφαρμογή Visual Connect της Bosch επιτρέπει στον τεχνικό υποστήριξης της εταιρείας να ζουμάρει στην οθόνη ή και να εμφανίσει παραπάνω πληροφορίες, όπως ηλεκτρικά σχεδιαγράμματα ή τη θέση μη εμφανών εξαρτημάτων, αλλά και στον τεχνικό του συνεργείου να σκανάρει και να στείλει πρόσθετες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τον αριθμό του σασί.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS και μπορεί κάποιος να την κατεβάσει από τα app stores χωρίς χρέωση. Όσον αφορά την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, αυτή εξασφαλίζεται, καθώς, ακόμη και σε περίπτωση που ο εργαζόμενος του συνεργείου χρησιμοποιήσει το προσωπικό του κινητό για να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Bosch, η εφαρμογή δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα της συσκευής του.

Προηγούμενο άρθρο“Spring Sales” από την Peugeot στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΝέα πρωτοβουλία της Volvo για τους εργαζομένους της