Volvo Electric Days: τρεις ημέρες για αμιγώς ηλεκτρικά Volvo

Οι Volvo Electric Days είναι τρεις ημέρες, από τις 19 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, αφιερωμένες στα αμιγώς ηλεκτρικά Volvo, με μοναδικές προσφορές σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στους επίσημους διανομείς της μάρκας.

Οι Volvo Electric Days, η γιορτή των ηλεκτρικών Volvo, είναι μία ανοικτή πρόσκληση σε κάθε φίλο της ηλεκτροκίνησης να γνωρίσει και να οδηγήσει όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας, να μιλήσει από κοντά με τους ειδικούς της εταιρεία, να ενημερωθεί και να λύσει κάθε απορία του για την απόκτηση και τη χρήση ενός αμιγώς ηλεκτρικού Volvo.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, οι Volvo Electric Days οργανώθηκαν για να διευκολύνoyn όσους σκέπτονται να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό Volvo. “Αλλά και γιατί είμαστε περήφανοι για όλα όσα έχουμε πετύχει τόσο σύντομα στην ηλεκτροκίνηση και επιθυμούμε να παρουσιάσουμε συγκεντρωμένα τα επιτεύγματά μας: την πιο σύγχρονη γκάμα premium ηλεκτρικών αυτοκινήτων που αναβαθμίζει τις μετακινήσεις και κάνει την καθημερινή οδήγηση πιο συναρπαστική, εύκολη και ασφαλή” όπως τονίζεται.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε μία περίοδο που η Volvo προσφέρει κορυφαίες ηλεκτρικές προτάσεις για κάθε επιθυμία και ανάγκη, αλλά και που η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ, το οποίο ενισχύει με σημαντική επιδότηση την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου. 

Μπορείτε να κλείσετε ήδη ένα test drive στον Επίσημο Διανομέα που σας εξυπηρετεί για να οδηγήσετε το νέο μικρό SUV ΕX30, το compact SUV EX40 και το εντυπωσιακό crossover μας, το EC40. Όλα συνδυάζουν εκπληκτικές επιδόσεις με εξαιρετική αυτονομία.

Προηγούμενο άρθροEuro NCAP: Βελτιώνεται η ασφάλεια στα περισσότερα αυτοκίνητα
Επόμενο άρθροΗ bp και η Iberdrola επενδύουν σε πράσινη μονάδα υδρογόνου