Μέχρι τέλος Νοεμβρίου, η Kosmocar-Volkswagen προσφέρει το e-Golf και το νέο e-up! με e-bonus. Έτσι, η απόκτηση ενός ηλεκτρικού μοντέλου της Volkswagen με μεγάλη αυτονομία, γίνεται ακόμη πιο εύκολη και οικονομική.

Πρόκειται για ένα σημαντικό οικονομικό όφελος στην τιμή των δύο μοντέλων, που τα καθιστά πιο προσιτά. Σε συνδυασμό και με την αυξημένη αυτονομία των δύο μοντέλων, η ηλεκτροκίνηση πλέον γίνεται πιο ρεαλιστική για όλους.

Με το e-bonus, οι προτεινόμενες τιμές για τα δύο μοντέλα διαμορφώνονται ως εξής:

  • Το νέο e-up!, με αυτονομία αυξημένη στα 260 χιλιόμετρα, έχει ebonus ύψους 3.000 ευρώ, με την προτεινόμενη τιμή λιανικής να διαμορφώνεται στα 20.300 ευρώ, πολύ προσιτή για ηλεκτρικό μοντέλο αυτής της κατηγορίας. Το νέο e-up είναι ένα ιδανικό όχημα για κάθε μετακίνηση εντός πόλης, ενώ παράλληλα η αυξημένη του αυτονομία, το κάνει ιδανικό και για αποδράσεις έξω από το κλεινόν άστυ
  • Το e-Golf επωφελείται από ebonus 4.000 ευρώ, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 30.200 ευρώ. Με την αυτονομία του μοντέλου να ανέρχεται στα 316 χιλιόμετρα σε αστικό κύκλο, το e-Golf αποτελεί πλέον μία προσιτή και ολοκληρωμένη πρόταση για την εποχή της ηλεκτροκίνησης

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μπαταρίες ιόντων-λιθίου, της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, που τους προσφέρουν μεγάλη αυτονομία ενώ την ίδια στιγμή, χαρακτηρίζονται από μικρούς χρόνους φόρτισης.

Το νέο e-up! είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 32,3 kWh, που του προσδίδει σχεδόν τη διπλάσια αυτονομία, έως 260 χλμ., σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Σε δημόσιο σταθμό φόρτισης DC (40kW), το νέο e-up! φορτίζει τη μπαταρία του κατά 80% σε μόλις 60΄ της ώρας, αποκτώντας ενεργειακό φορτίο που του εξασφαλίζει αυτονομία περίπου 200 χλμ.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου του e-Golf, έχει χωρητικότητα 35,8 kWh, εξασφαλίζοντας αυτονομία που φτάνει τα 316 χιλιόμετρα σε αστικό κύκλο και τα 232 χιλιόμετρα σε συνδυασμένο κύκλο (υπολογισμένη κατά WLTP). Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης ενέργειας και αυτονομίας, με την επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Eco+) που διαθέτει, το e-Golf είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση τόσο στην πόλη όσο και έξω από αυτή. Σε σημείο φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) η μπαταρία φορτίζεται κατά 80% σε μόλις 45΄ της ώρας.

Οι μπαταρίες και των δύο μοντέλων καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας οκτώ ετών ή 160.000 χιλιομέτρων. Τέλος, σημαντικό ότι τόσο το e-up! όσο και το e-Golf είναι εξοπλισμένα με πολλά από τα συστήματα τεχνολογίας, ασφάλειας και άνεσης που διαθέτουν τα μεγαλύτερα μοντέλα της Volkswagen.

Προηγούμενο άρθροΤο Volvo Personal Service και στη ΒΕΛΜΑΡ
Επόμενο άρθροŠkoda: Μια ολοκαίνουργια και πιο ποιοτική OCTAVIA