Toyota C-HR 2022: νέα έκδοση C-LUB

Η Toyota αναβάθμισε τη δημοφιλέστερη έκδοση C-LUB της με νέες εκλεπτυσμένες πινελιές στυλ και σημαντικά βελτιωμένο σύστημα πολυμέσων.

Η νέα έκδοση είναι μια πιο δυναμική και σπορ προσθήκη στο Toyota C-HR GR Sport που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Το νέο C-LUB ηγείται των αναβαθμίσεων του μοντέλου για το 2022.

Το C-LUB διακρίνεται από μια νέα επιλογή φινιρίσματος διχρωμίας, που συνδυάζει αμάξωμα στο χρώμα του Αμέθυστου με ασημί ή μαύρο σε ορισμένα σημεία, όπως οροφή, εμπρός κολόνες, αεροτομή, καθώς και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Στην καμπίνα, η ταπετσαρία καθισμάτων είναι ένας νέος συνδυασμός υφάσματος – συνθετικού δέρματος και οι λεπτομέρειες της επένδυσης είναι σε ψυχρό μεταλλικό τόνο.

Τοποθετημένο στην καρδιά της γκάμας, ανάμεσα στο C-Enter και τα κορυφαία μοντέλα GR Sport και C-HIC, το νέο C-LUB αναμένεται να καταλάβει περισσότερες από τις μισές πωλήσεις Toyota C-HR στην Ευρώπη. Τα βιβλία παραγγελιών θα ανοίξουν τον Δεκέμβριο και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στις αρχές του 2022.

Για το 2022, η σειρά Toyota C-HR εξοπλίζεται με το Toyota Smart Connect, το πιο πρόσφατο σύστημα πολυμέσων της μάρκας, ανεβάζοντας τη συνδεσιμότητα, τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης σε υψηλότερο επίπεδο. Η νέα πλατφόρμα έχει ισχυρότερη ικανότητα επεξεργασίας (CPU) που λειτουργεί πιο γρήγορα από το τρέχον σύστημα και παρέχεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις εκτός από το C-Enter. Λειτουργεί μέσω μιας κεντρικής οθόνης αφής υψηλής ευκρίνειας οκτώ ιντσών, και παρέχει άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από έξυπνες συνδεδεμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησης που βασίζεται σε cloud με πληροφορίες για την κίνηση.

Οι ενημερώσεις λογισμικού γίνονται ασύρματα. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα αναβάθμισης σε πακέτο που συνοδεύεται από ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με λεπτομερείς λειτουργίες διαδρομής, όπως τρισδιάστατη χαρτογράφηση πόλεων, σήμανση αυτοκινητοδρόμων και σταθερές θέσεις καμερών ταχύτητας.

Προηγούμενο άρθροΗ Ford Motor Ελλάς στην Athens Flying Week
Επόμενο άρθροΗ εταιρεία μικροκινητικότητας TIER εξαγόρασε την nextbike