Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Toyota bz4x στην πιο απαιτητική διαδρομή για την Ελληνική Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία προς το “Παρίσι 2024”.

Η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», ξεκίνησε το ταξίδι της με στόχο να καλύψει 5.202 χιλιόμετρα και 563 ναυτικά μίλια, με τη συμβολή 600 Λαμπαδηδρόμων, έφτασε στον τελευταίο ελληνικό σταθμό αυτής της διαδρομής, το Καλλιμάρμαρο-Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου την Παρασκευή, 26 Απριλίου πραγματοποήθηκε η Τελετή Παράδοσης της Φλόγας.

Η Toyota Ελλάς, στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) εξασφάλισε και παράδωσε έναν εξηλεκτρισμένο στόλο 13 οχημάτων, με σκοπό την ασφαλή μεταφορά των Αθλητών και των Μελών της Επιτροπής, καθ’ όλη τη διαδρομή της Λαμπαδηδρομίας.

Σ’ αυτή την «ιερή» διαδρομή, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας, Toyota bZ4X, κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο προς το “Παρίσι 2024”. Το bZ4X διανύοντας την απαιτητική διαδρομή 5.200 χιλιομέτρων από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι το Καλλιμάρμαρο, προσέφερε μοναδική εμπειρία οδήγησης, ασφάλειας και αξιοπιστίας που συνδυάζεται με την αμιγώς ηλεκτροκίνητη τεχνολογία.

Στην καρδιά της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας “Παρίσι 2024”, το Toyota bZ4X δίκαια κατακτά τις εντυπώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύοντας ότι η τεχνολογία και η καινοτομία Toyota συνυπάρχει με την απόλυτη βιωσιμότητα.

Το BZ4X είναι το κορυφαίο αμιγώς ηλεκτρικό SUV με το απόλυτο Peace of Mind, βασισμένο στην 25ετή τεχνογνωσία και εμπειρία της Toyota στην ηλεκτροκίνηση: διαθέτει κορυφαία 4κινηση, εφάμιλλων δυνατοτήτων με το Land Cruiser, έχει τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας Toyota T-Mate από τη βασική έκδοση, διαθέτει τη μεγαλύτερη ικανότητα βύθισης, ενώ ενσωματώνει όλη τη γνώση και εμπειρία της Toyota στις μπαταρίες, και ως εκ τούτου παρέχει τη μοναδική εγγύηση μπαταρίας έως 11 έτη ή 1.000.000χλμ.

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV ενσαρκώνει την ικανότητα της Toyota να προσφέρει υψηλές επιδόσεις και ασφάλεια, με την κορυφαία εγγύηση απόδοσης μπαταρίας στην αγορά, εξασφαλίζοντας επίσης την καλύτερη κατανάλωση στην κατηγορία του.

Το bZ4X είναι μόλις το πρώτο από μία ευρεία γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών επιβατικών που θα λανσαριστούν κατά τους επόμενους 18 μήνες, επεκτείνοντας περαιτέρω την πρόταση της εταιρείας στα BEV, ως μέρος της Multi-Path στρατηγικής εξηλεκτρισμένων τεχνολογιών που ακολουθεί η μάρκα, παγκοσμίως, ώστε να διασφαλίζει πρώτον τη καλύτερη μετακίνηση προς όλους και δεύτερον «κανένας να μη μένει πίσω», ώστε καθένας να έχει το δικαίωμα να μειώσει το δικό του αποτύπωμα, επιλέγοντας μέσα από την πιο ολοκληρωμένη γκάμα εξηλεκτρισμένων τεχνολογιών, η οποία είναι προσιτή και πετυχαίνει την υψηλότερη σχέση αξίας-τιμής.

Προηγούμενο άρθροYoung Car Mechanic 2024 από την INTER CARS
Επόμενο άρθροΜια νομική υπόθεση θα αυξήσει την πίεση για ηλεκτροκίνηση