Το Tesla Model Y είναι πλέον διαθέσιμο στην Ευρώπη και ως 7θέσιο, προσφέροντας έτσι μια νέα διαμόρφωση καμπίνας για το δημοφιλές SUV.

Εξ’ αρχής, το Model Y σχεδιάστηκε ως ένα οικογενειακό όχημα, ικανό να προσφέρει ευελιξία για τις καθημερινές μετακινήσεις και άφθονους χώρους για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Η νέα 7θέσια επιλογή προσφέρει μία τρίτη σειρά καθισμάτων με δυνατότητα αναδίπλωσης, για εύκολη πρόσβαση και μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η τρίτη σειρά διαθέτει άφθονο χώρο για το κεφάλι και θύρες USB-C για τη φόρτιση κινητών συσκευών.

Στον τομέα του μεταφορικής του ικανότητας, το Model Y προσφέρει χωρητικότητα έως 2.040 λίτρα και εξασφαλίζει ότι οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις αποσκευές τους χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Επιπλέον, το νέο μοντέλο διαθέτει δυνατότητα ρυμούλκησης έως 1.600 κιλά.

Το 7θέσιο Model Y Long Range προσφέρεται με τετρακίνηση, είναι κατασκευασμένο στο Gigafactory Βερολίνου-Βραδεμβούργου και περιλαμβάνει premium χαρακτηριστικά με κυριότερο, την πρόσβαση στο δίκτυο Supercharger της Tesla, εξασφαλίζοντας γρήγορες και αξιόπιστες φορτίσεις. Με αυτονομία έως 565 χλμ. (WLTP), οι οικογένειες μπορούν να απολαμβάνουν μεγαλύτερες διαδρομές με λιγότερες στάσεις, αλλά και περισσότερα χιλιόμετρα για κάθε ευρώ που δαπανάται για φόρτιση.

Η τιμή εκκίνησης του 7θέσιου Model Y Long Range είναι 51.990 €, ενώ το 5θέσιο μοντέλο ξεκινά από 44.990 €. Οι πρώτες παραδόσεις του νέου 7θέσιου μοντέλου αναμένονται αργότερα αυτό το τρίμηνο.

Προηγούμενο άρθροGSEA Greece: « Προκλήσεις και success stories νέων επιχειρηματιών» το βασικό θέμα του Opening Event
Επόμενο άρθροParamount+: Περισσότερη ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο για τα BMW και MINI