Η Toyota Professional ανανεώνεται με πλήρη και εξηλεκτρισμένη γκάμα και η οικογένεια Proace μεγαλώνει με το νέο μεγάλο επαγγελματικό βαν Proace Max.

  • Η τελευταία τεχνολογία μπαταριών παρέχει βελτιωμένη απόδοση και μεγαλύτερη αυτονομία
  • Αναβαθμισμένη δυναμική εμφάνιση των νέων Proace και Proace City
  • Το νέο Hilux Hybrid 48V ολοκληρώνει την γκάμα
  • Η εξυπηρέτηση πελατών ενισχύεται μέσω νέας προσέγγισης λιανικής, ανταγωνιστικής χρηματοδότησης και υποστήριξης μετά την πώληση

Η Toyota Professional προσφέρει πληρέστερη επιλογή με ανανεωμένη και διευρυμένη γκάμα ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων και δέσμευση στην εξυπηρέτηση πελατών, που επιτρέπει την συνεχή ανάπτυξή της.

Η κορυφαία στην κατηγορία τεχνολογία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων ξεχωρίζει με την αναβαθμισμένη τολμηρή και στιβαρή εμφάνιση της εκτενούς γκάμας με κορυφαίες ικανότητες μεταφοράς φορτίου.

Στο επίκεντρο βρίσκεται το νέο Proace Max, το οποίο εντάσσεται στην διευρυμένη οικογένεια Proace, μαζί με τα αναβαθμισμένα Proace και Proace City, στο πλαίσιο ισχυρού χαρτοφυλακίου προϊόντων. Εν τω μεταξύ, το Hilux Hybrid 48V προσφέρει νέα ηλεκτροκίνητη επιλογή.

Η νέα εντυπωσιακή μπροστινή σχεδίαση του Proace αντικατοπτρίζει την ταυτότητα της Toyota και εντυπωσιάζει, χάρη στο σαφέστερο εμπρόσθιο τμήμα. Η τελευταία τεχνολογία φωτισμού LED και οι ζάντες ελαφρού κράμματος δημιουργούν πιο ξεχωριστή εμφάνιση, αναλόγως διακοσμητικών στοιχείων.

Οι σύγχρονοι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν νέα σχεδίαση τιμονιού και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αναλόγως επιπέδου διακόσμησης, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών οθονών και αναβαθμισμένου συστήματος ψυχαγωγίας με ενσωματωμένη πλοήγηση, καθώς και ασύρματη συνδεσιμότητα Apple CarPlay ή Android Auto.

Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες θα προσφέρουν προστιθέμενη αξία στις καθημερινές δραστηριότητες και θα είναι διαθέσιμες σε κάθε κατηγορία της οικογένειας Proace από την έναρξη των πωλήσεων.

Σύμφωνα με την πολυεπίπεδη προσέγγιση ουδέτερου άνθρακα της Toyota, όλα τα οχήματα της οικογένειας Proace διατίθενται ως ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας (BEV) μηδενικών εκπομπών ρύπων, χωρίς να θυσιάζεται η πρακτικότητα και η αξιοπιστία.

Προσφέροντας ηλεκτροκίνητες επιλογές όλης της γκάμας προϊόντων Toyota Professional, η Toyota υπογραμμίζει την πεποίθησή της ότι οι πελάτες χρειάζονται ποικιλία φθηνών και πρακτικών επιλογών για να επιταχύνουν την μείωση του CO2 και να συμβάλλουν στην επιτυχή μετάβαση στην κινητικότητα μηδενικών εκπομπών στο μέλλον.

Όλα τα οχήματα Toyota Professional διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία Toyota Safety Sense, που υποστηρίζει τον οδηγό παρέχοντας επιπλέον ηρεμία.

Το μεγαλύτερο όχημα της γκάμας Toyota Professional, το Proace Max βαρέως τύπου, διατίθεται σε έξι τύπους, με δύο μεταξόνια, τρία μήκη και τρία ύψη, για πολλαπλές επιλογές μεταφοράς φορτίου. Ο μεγαλύτερος τύπος, το Proace Max Electric διαθέτει χωρητικότητα φορτίου 17 μ³, την καλύτερη στην κατηγορία του.

Η φόρτωση και εκφόρτωση είναι εύκολη χάρη στο ύψος των θυρών και το πρακτικό τετράγωνο άνοιγμα, με χαμηλό κατώφλι για εύκολη πρόσβαση. Για πρώτη φορά σε Toyota, οι πόρτες ανοίγουν κατά 270 μοίρες, μεγιστοποιώντας τον χώρο φόρτωσης στο πεζοδρόμιο και την πρόσβαση στην καμπίνα.

Η τελευταία τεχνολογία μπαταρίας δίνει την δυνατότητα μηδενικών εκπομπών ρύπων και αυτονομία 420 χλμ (πρότυπο WTLP).

Η πλατφόρμα Proace Max πρωτοπορεί και στις μετατροπές, πάντα με την ποιότητα της Toyota. Διατίθεται σε διαμορφώσεις ανατρεπόμενου, απλής, τριπλής και πλάγιας ανατροπής, καθώς και προαιρετικού πλαισίου, πλατφόρμας και καμπίνας πληρώματος διπλής σειράς καθισμάτων.

Η διευρυμένη σειρά Toyota Professional αντιπροσωπεύει μια ανανεωμένη δέσμευση για τα επαγγελματικά οχήματα της μάρκας και η Toyota δηλώνει πως στοχεύει σε ετήσια αύξηση του όγκου πωλήσεών τους, που ανήλθε σε 119.000 οχήματα το 2022, ενώ φαίνεται πως θα σημειώσει νέο ρεκόρ πωλήσεων το τρέχον έτος.

Η Toyota σκοπεύει να το επιτύχει αυτό μέσω της ολοκληρωμένης σειράς οχημάτων και της ισχυρής της εστίασης στην εξυπηρέτηση πελατών, η οποία περιλαμβάνει ανταγωνιστική χρηματοδότηση και ασφάλιση, εγγυήσεις και οδική βοήθεια που παρέχονται από την Toyota Financial Services, την KINTO και την Toyota Insurance Services.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Volvo Group και CRH για απανθρακοποίηση
Επόμενο άρθροΝέα υπηρεσία Volvo Car Leasing στην Ελλάδα