Το πιο ελκυστικό, τεχνολογικά προηγμένο και δυναμικό Range Rover Sport που κατασκευάστηκε ποτέ, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εντυπωσίασε με την επιβλητικότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό του.

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, αποκλειστικός εισαγωγέας της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα, παρουσίασε την Τετάρτη 06/07 την 3η γενιά Range Rover Sport, το οποίο εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή σε όλα τα επίπεδα.

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, η οποία απευθυνόταν σε πιστούς φίλους του μοντέλου και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, αποκαλύφθηκε σε φυσική μορφή το πολυτελές SUV επιδόσεων της Land Rover.

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν αποκλειστικά στην Ελλάδα, και από τους πρώτους σε ολόκληρο τον κόσμο, το εμβληματικό μοντέλο της Land Rover, που επαναπροσδιορίζει την έννοια της σπορ πολυτέλειας, συνδυάζοντας αβίαστα δυναμική και ενστικτώδη απόδοση στο δρόμο με τη χαρακτηριστική ποιότητα και την προοδευτική εκλεπτυσμένη σχεδίαση και άνεση ενός Range Rover.

Το νέο Range Rover Sport αποκαλύφθηκε σταδιακά μέσα από ένα χορογραφημένο δρώμενο σε έναν συνδυασμό εντυπωσιακών σκηνικών και ξεχωριστού performance ήχου και φωτισμού. Η αποκάλυψη έγινε με τρόπο που φάνταζε ως συνέχεια της παγκόσμιας πρεμιέρας που έκανε το εμβληματικό μοντέλο όταν τον περασμένο Μάιο «κατέκτησε» έναν πλημμυρισμένο υπερχειλιστή φράγματος στην Ισλανδία. Την εκδήλωση συντόνισε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Στη δυναμική του πολυτέλεια, καθώς και στη χρονική συγκυρία παρουσίασής του στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στη σύντομη ομιλία του οεκτελεστικός Πρόεδρος της «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», Μιχάλης Η. Οικονομάκης:«Οι τεχνολογικές καινοτομίες του νέου Range Rover Sport επιβεβαιώνουν τις αποδόσεις και επιδόσεις του σε περιβάλλοντα ιδιαίτερα απαιτητικά, χωρίς όμως να στερείται σε άνεση και αισθητική. Η έλευσή του συμπίπτει με ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας, Πέτρος Πετρόπουλος, τα 100 χρόνια μας στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας Jaguar Land Rover, Λεωνίδας Μισαλάκης, αναφέρθηκε στον απαράμιλλο χαρακτήρα του νέου Range Rover Sport και στο γεγονός πως όλες οι τεχνολογικές καινοτομίες του ενσωματώνονται αβίαστα στην υπηρεσία του οδηγού, καθιστώντας το ικανό να υπερβεί ό,τι βρεθεί στο δρόμο του, με τη γνωστή άνεση ενός Range Rover.

Προηγούμενο άρθροTo υπερφουτουριστικό ψηφιακό GT HiPhi Z
Επόμενο άρθροΗ Honda γιορτάζει τα 50 χρόνια του Civic