Το νέο Ford Ranger Raptor, το απόλυτο pick-up επιδόσεων της ευρωπαϊκής σκηνής με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα, βρίσκεται στο νέο περίπτερο της Ford στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall».

Το νέο Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα οποιοδήποτε pick-up μοντέλο, αλλά μια προηγμένη και εξαιρετικά ικανή «πολεμική μηχανή» που είναι εξ αρχής σχεδιασμένη για να κυριαρχεί με αυτοπεποίθηση σε κάθε επιφάνεια και σε όλα τα οδηγικά σενάρια, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των δυνατοτήτων σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας του. Με επιβλητικό ντιζάιν που μαγνητίζει το βλέμμα, ασυναγώνιστες προδιαγραφές στο σύστημα μετάδοσης και έναν πανίσχυρο V6 βενζινοκινητήρα της οικογένειας EcoBoost με ονομαστική απόδοση 292PS και ροπή 491Nm, το ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor δεύτερης γενιάς ήρθε τώρα και στην Ελλάδα προκειμένου να ενθουσιάσει τους θαυμαστές του και να ανατρέψει ό,τι μέχρι σήμερα γνωρίζουμε για τα pick-up αυτοκίνητα.

Πιο συγκεκριμένα, έως και την 1η Μαρτίου 2023, το νέο Ranger Raptor, έρχεται να εμπλουτίσει δίπλα στη Mustang Mach-E GT την ήδη επιβλητική παρουσία της Ford στο γνωστό εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι, δίνοντας τη μοναδική δυνατότητα στους επισκέπτες να το δουν από κοντά αλλά και να εξερευνήσουν από πρώτο χέρι την «Ford Built Tough» κατασκευή του.

Στο νέο αυτό stage της Ford στο «Golden Hall», το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα είναι εκεί ώστε να ξεναγήσει τους επισκέπτες στα μυστικά και τις απαράμιλλες δυνατότητες και τεχνολογίες του πιο προηγμένου και ικανού Ranger Raptor όλων των εποχών.

Τα 10 κορυφαία σημεία του νέου Ford Ranger Raptor

  • Κινητήρας βενζίνης 3.0L ΕcoBoost V6 292PS
  • 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
  • Σύστημα anti-lag για τον V6 κινητήρα
  • Ενεργό, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα εξαγωγής με τέσσερα επιλέξιμα προφίλ Quiet, Normal, Sport και Baja
  • Ανασχεδιασμένες ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις με αμορτισέρ FOX®5” Live Valve Internal Bypass
  • Προηγμένο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demand κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων και μπλοκέ διαφορικά εμπρός και πίσω
  • 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης Normal, Sport, Slippery, Rock crawl, Sand, Mud/Ruts και Baja
  • Σκληροτράχηλη και ακόμα πιο επιβλητική εξωτερική σχεδίαση
  • Νέο και πιο δυναμικό εσωτερικό με πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4” και κεντρική οθόνη αφής 12’’
  • Κορυφαίο σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC4 της Ford και προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το Ranger Raptor στο νέο stage της Ford στο «Golden Hall», Δευτέρα-Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο 11:00-19:00.

Προηγούμενο άρθροE-Lion Project, για τη νέα στρατηγική της Peugeot
Επόμενο άρθροBentley Continental GT Azure