Το MINI υποδέχεται τους επισκέπτες στο IAA της Φρανκφούρτης με ένα περίπτερο εστιασμένο αποκλειστικά στην ηλεκτρική κινητικότητα.

MINI Cooper SE

Η πρώτη παρουσίαση του νέου MINI Cooper SE (μικτή κατανάλωση καυσίμου: 0,0 l / 100 km, μικτή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 16,8 – 14,8 kWh / 100 km, μικτές εκπομπές CO2: 0 g / km) σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην αμιγώς ηλεκτρική κινητικότητα, στην οποία οι οδηγοί θα μπορούν να απολαμβάνουν σχεδόν αθόρυβη αστική οδήγηση με μηδενικές εκπομπές με την υπογραφή του MINI.

MINI Cooper S E Countryman ALL4

Το MINI Cooper SE Countryman ALL4 (μικτή κατανάλωση καυσίμου: 2,1 – 1,9 l / 100 km, μικτή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 13,9 – 13,5 kWh / 100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO2: 47 – 43 g / km) τώρα επίσης προσφέρει μια πολύ πιο ευχάριστη ηλεκτρική οδήγηση. Η τελευταία έκδοση του plug-in υβριδικού μοντέλου, που κάνει το ντεμπούτο του στη Φρανκφούρτη, χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπαταριών, επιτρέποντάς του να επιτύχει ηλεκτρική εμβέλεια μέχρι και 57 χιλιόμετρα.

Εκτός από την πρεμιέρα του νέου MINI Cooper SE, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία γιορτάζει επίσης την 60η επέτειό της στο IAA, με την παραγωγή από το 1959 να έχει φτάσει στα 10 εκατομμύρια. Με αυτό το πνεύμα, η Φρανκφούρτη θα φιλοξενήσει και το μοντέλο της επετειακής έκδοσης MINI από το εργοστάσιο της Οξφόρδης – ένα 3θυρο MINI Hatch της έκδοσης 60 χρόνων, του οποίου τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά σχεδίασης και εξοπλισμού δίνουν την ξεχωριστή αίσθηση του στιλ του πρωτοτύπου στην κατηγορία premium compact. Οι επισκέπτες από τις 12 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019 θα μπορούν επίσης να θαυμάσουν τη σημερινή σειρά μοντέλων της μάρκας και μια σειρά από νέες προσθήκες στις σειρές προϊόντων αξεσουάρ και τρόπου ζωής.

Προηγούμενο άρθροIAA: Το Νέο Opel Corsa Συναντά ένα σπάνιο Corsa GT
Επόμενο άρθροOPELHAUS 120: Η Opel στο IAA