Η MINI και η Samsung Display παρουσίασαν το MINI Interaction Unit στην gamescom 2023 αποτίοντας φόρο τιμής στην επιστημονική φαντασία.

Λίγο πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας οικογένειας MINI στην IAA Mobility 2023, η MINI προχώρησε σε μία αποκλειστική αποκάλυψη της κεντρικής μονάδας ελέγχου – ή αλλιώς MINI Interaction Unit.

Η στρογγυλή οθόνη OLED αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Samsung Display Corporation και αποτελεί πρωτιά στην αυτοκινητοβιομηχανία. Για τις ανάγκες της παρουσίασης στην gamescom, η MINI επέλεξε ένα από τα πιο εμβληματικά σκηνικά της ποπ κουλτούρας ως σημείο αναφοράς: το εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας. Στο κέντρο του MINI Lab βρίσκεται μια γιγαντιαία εκκολαπτική μηχανή που παραπέμπει σε μεγάλες κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, παιχνιδιών και κινουμένων σχεδίων.

Η MINI ήταν ο κύριος χορηγός του εκθετηρίου προϊόντων της gamescom για 2η φορά και χορηγός των βραβείων Cosplay στη μεγαλύτερη διοργάνωση παιχνιδιών στον κόσμο. Από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου 2023, η gamescom συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του gaming από όλο τον κόσμο σε έναν εκθεσιακό χώρο περίπου 230.000 τετραγωνικών μέτρων στο Koelnmesse.

Εστιάζοντας στην Τεχνολογία

Η επιστημονική φαντασία παρέχει το κατάλληλο πλαίσιο για την παρουσίαση του μέλλοντος και της τεχνολογίας. Φέτος, η MINI ακολουθεί μία διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με πέρσι, όταν η μάρκα παρουσίασε το MINI Concept Aceman με Pokémon Mode.

«Η MINI ταιριάζει απόλυτα με το πνεύμα της gamescom, επειδή είναι μια μάρκα που εστιάζει στην εμπειρία και την κοινότητα. Πέρυσι, η έμφαση δόθηκε στο MINI Concept Aceman. Φέτος, θέλουμε να εστιάσουμε στο τεχνικό στοιχείο που κοσμεί το εσωτερικό της νέας οικογένειας μοντέλων MINI, τη στρογγυλή οθόνη OLED, μέσα από μια παιχνιδιάρικη και ψηφιακή εμπειρία. Η επιστημονική φαντασία ως ωδή στο μέλλον είναι το τέλειο σκηνικό για τις καινοτομίες μας», δήλωσε η Stefanie Wurst, επικεφαλής της MINI.

Η καρδιά της νέας οικογένειας MINI είναι το εμβληματικό MINI Interaction Unit, που ενσωματώνει την πιο προηγμένη τεχνολογία OLED της Samsung Display Corporation. Η MINI και η Samsung Display θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τους, αναπτύσσοντας προηγμένες λύσεις για την κινητικότητα και τις διεπαφές χρήστη.

Σημείο αλληλεπίδρασης της gamescom με τις κοινότητες: Το παιχνίδι συνεχίζεται!

Το MINI αποτελεί σύμβολο εξατομίκευσης. Το MINI Interaction Unit προβάλλει διαφορετικά σχέδια και περιεχόμενο ανάλογα με το επιλεγμένο Experience Mode. Το νέο Personal Mode ενισχύει κυρίως τη συνεπή έκφραση της ατομικότητας. Στο εν λόγω mode, μια φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη του smartphone μπορεί να οριστεί ως φόντο της κεντρικής οθόνης μέσω της εφαρμογής MINI, εξατομικεύοντας έτσι ολόκληρη την ατμόσφαιρα του cockpit.

Προηγούμενο άρθρο“Αυτοκίνηση – Electromobility 2023” στις 23 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΠερισσότερα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη