Για έκτη χρονιά, το ελβετικό μέσο ενημέρωσης, aboutFLEET και η εταιρεία διαχείρισης στόλου, Fleetcompetence, διοργανώνουν το International Fleet Meeting στο Geneva Motor Show. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και θα συγκεντρώσει περίπου 250 πελάτες και προμηθευτές στόλου.

Η εκδήλωση συνδυάζει την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών με τη δικτύωση. Εφέτος θα δοθεί έμφαση στην ηλεκτρική κινητικότητα με παρουσιάσεις του Steffen Krautwasser, Global Head του στόλου αυτοκινήτων της SAP και του Tomas Björnsson, αντιπροέδρου και επικεφαλής του Business Unit e-Mobility στην Vattenfall. Και οι δύο ομιλητές έχουν ισχυρή συνάφεια με την ανάπτυξη ενός φιλικού προς τις εκπομπές και βιώσιμου προγράμματος κινητικότητας των εργαζομένων.

Τα case studies θα ακολουθήσουν τη Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης που θα ασχοληθεί με το ερώτημα πώς θα μετατραπεί ένας στόλος οχημάτων εσωτερικής καύσης σε ηλεκτρικό, με συντονιστή τον Thilo von Ulmenstein, από την fleetcompetence και ομιλητές τους Sandra Roling της EV100, Tomas Björnsson της Vattenfall, Steffen Krautwasser της SAP και Steven Schoefs του Fleet Europe.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη αύξηση πωλήσεων για την Geely τον Ιανουάριο
Επόμενο άρθροΆμεση δήλωση άφιξης οχήματος για τα κοινοτικά αυτοκίνητα