Έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία του πρώτου ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος 3ΜΧ, τον Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Ιταλία αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της Shandong Wuzheng Hellas για ανάπτυξη του δικτύου της.

Η εταιρεία έλαβε μέρος σε μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις αγροτικού τομέα που διεξάγονται στην ιταλική αγορά, την Agrilevante 2019 by EIMA. Σε έκταση 55.000 τμ, με 84.000 επισκέπτες και 350 εκθέτες από όλο τον κόσμο, το 3MX απέσπασε το ενδιαφέρον δυνητικών μελλοντικών συνεργατών, μηχανικών αυτοκινήτων αλλά και τελικών χρηστών.

Το ιταλικό κοινό έχοντας χρόνια εξοικείωση με επαγγελματικά οχήματα τριών τροχών υποδέχθηκε το 3MX με ενθουσιασμό. Οι λεπτομέρειες του design, η αυτονομία των 155 χλμ., το ωφέλιμο φορτίο του ενός τόνου, η ευελιξία κίνησης, οι μηδενικές εκπομπές ρύπων, η εξοικονόμηση καυσίμου αλλά και η προσιτή τιμή του ήταν τα χαρακτηριστικά τα οποία έκαναν το συγκεκριμένο προϊόν άκρως ανταγωνιστικό.

Ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης των Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Shandong Wuzheng Hellas, Λεωνίδας Δαβουλάρης, δήλωσε: “Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς η ανταπόκριση του κόσμου σε μία αγορά τόσο ανταγωνιστική όσο αυτή της Ιταλίας. Παρουσιάζουμε ένα προϊόν καινοτόμο, ανταγωνιστικό,  με «οικολογική συνείδηση», προσιτό στον τελικό καταναλωτή το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του. Συνεχίζουμε δυναμικά κάνοντας πραγματικότητα το όραμα μας να αναπτύξουμε ένα ισχυρό δίκτυο σε μεγάλες αγορές”.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here