Κορυφαίος εξοπλισμός και πρακτικότητα, άπλετοι χώροι για τους επιβάτες και έξυπνες λύσεις αποθήκευσης στο εσωτερικό του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού Ford Explorer.

Το Explorer είναι το νέο και τολμηρό σε κάθε του πτυχή ηλεκτρικό crossover της Ford, το οποίο συνδυάζει τη γερμανική μηχανολογία με το εντυπωσιακό αμερικανικό στυλ, προτάσσοντας την ίδια στιγμή όχι μόνο μοναδικό ντιζάιν και προηγμένη φόρτιση και συστήματα μετάδοσης κίνησης επόμενης γενιάς, αλλά και κορυφαία πρακτικότητα, χώρους και εξοπλισμό στο εσωτερικό που υποστηρίζουν ιδανικά τις ανάγκες των επιβατών ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια περιπέτειας.

Το μεσαίου μεγέθους ηλεκτρικό crossover της Ford μπορεί να μεταφέρει με ιδιαίτερη άνεση στο εξαιρετικά ποιοτικό εσωτερικό του μέχρι και πέντε άτομα σε δύο σειρές καθισμάτων και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα στοιχεία εκείνα που εξασφαλίζουν ευκολία και άνεση σε κάθε είδους μετακίνηση, τόσο μέσα στην πόλη όσο και έξω από αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, το αμιγώς ηλεκτρικό Explorer, που σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται από την Ford στη Γερμανία, προσφέρει έναν χώρο φόρτωσης με χωρητικότητα περίπου 470 λίτρα στην πενταθέσια διάταξη του εσωτερικού, ενώ την ίδια ώρα η hands-free πρόσβαση στο πίσω μέρος έρχεται να λύσει τα χέρια των επιβατών του αυτοκινήτου στην περίπτωση που οι τελευταίοι μεταφέρουν αντικείμενα ή αποσκευές με μεγάλο βάρος.

Η κονσόλα με την ονομασία MegaConsole και χωρητικότητα 17 λίτρα που βρίσκεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρα ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό έρχεται να ενισχύσει την ευκολία χρήσης και στην πρακτικότητα τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στα ταξίδια και μπορεί να χωρέσει ακόμα και έναν φορητό υπολογιστή (laptop) 15 ιντσών. Θέτοντας νέα πρότυπα στην κατηγορία και μακριά από τα «αδιάκριτα» μάτια των περαστικών, επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό του νέου Ford Explorer παρέχει ένα κρυφό ντουλαπάκι που βρίσκεται πίσω από την κεντρική οθόνη αφής 15 ιντσών. Σε αυτόν τον ασφαλή χώροι οι επιβάτες του νέου Explorer μπορούν να τοποθετήσουν διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα – από κλειδιά και μεσαίου μεγέθους πορτοφόλια έως και μια φωτογραφική μηχανή.

Ο στάνταρ εξοπλισμός του νέου Ford Explorer που αναβαθμίζει την άνεση όλων των επιβατών περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων στοιχείων και χαρακτηριστικών θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και τιμόνι, κάθισμα οδηγού με λειτουργία μασάζ και έλεγχο για το σύστημα κλιματισμού που επιτρέπει στους εμπρός επιβάτες να επιλέγουν ανεξάρτητα την επιθυμητή για αυτούς θερμοκρασία.

Η πρόσβαση στο εσωτερικό του ηλεκτρικού crossover της Ford είναι μια εξαιρετικά απλή υπόθεση με το στάνταρ σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (keyless entry) και την διαθέσιμη hands-free πόρτα του χώρου αποσκευών. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι του οχήματος μπορούν να έχουν πρόσβαση στο χώρο αποσκευών όταν κρατούν στα χέρια του σπορ εξοπλισμό, περνώντας απλά το πόδι τους κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα του οχήματος.

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις υψηλών προδιαγραφών όσον αφορά το επίπεδο εξοπλισμού – τις Explorer και Explorer Premium – το νέο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Ford μπορεί να παραγγελθεί από τα τέλη του τρέχοντος έτους. Οι κρατήσεις είναι πλέον ανοιχτές στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford.

Προηγούμενο άρθροΝέο σκούτερ UM Chill 125 για την πόλη
Επόμενο άρθροA290_β, ηλεκτρικό μοντέλο της νέας εποχής Alpine