Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το εσωτερικό του activesphere concept, του ηλεκτρικού crossover coupe της σειράς Sphere, το οποίο θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου 2023.

Το νέο πρότυπο, το επόμενο μέλος της οικογένειας των τεσσάρων concept μοντέλων της μάρκας, θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Audi “Celebration of Progress”

Το Audi activesphere concept παρέχει απόλυτη ελευθερία και είναι ο τέλειος σύντροφος για περιπέτειες εξόρμησης στην ύπαιθρο. Είτε πρόκειται για θαλάσσια σπορ, σκι, γκολφ ή δύσκολους ορεινούς δρόμους – η ιδέα του activesphere προσφέρει άπειρες δυνατότητες για όλες τις δραστηριότητες. Το concept μοντέλο συνδυάζει την εξαιρετική κομψότητα με τις εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου, ενώ η τεχνολογία επικοινωνίας που διαθέτει δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία – πέρα από το ίδιο το αυτοκίνητο.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Sphere – skysphere, grandsphere, urbansphere και activesphere – παρουσιάζουν το όραμα της Audi για την premium κινητικότητα του αύριο. Τα πρότυπα μοντέλα της Audi αποτελούν μια ενιαία προσέγγιση όχι μόνο από μια συναρπαστική σχεδίαση, αλλά και από την ηλεκτρική κίνηση και τη σχεδίαση για τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης.

Υπενθυμίζεται πως με τη συγκεκριμένη σειρά η Audi έχει δηλώσει πως απεικονίζει το όραμά της για premium πολυτέλεια.

Η τεχνική διάταξη των μοντέλων της σειράς αυτής, που διαθέτουν μόνο ηλεκτρικούς κινητήρες και έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέπονται σε αυτόνομης οδήγησης, δημιουργεί εντελώς νέα σχέδια, ειδικά των εσωτερικών χώρων προσφέροντας σε όσους επιβαίνουν στο όχημα τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον χρόνο τους όπως νομίζουν, παραγωγικά ή απλώς χαλαρωτικά.

Το εσωτερικό είναι το θεμέλιο για τη σχεδίαση και την τεχνολογία, μετατρέποντας το όχημα σε μια σφαίρα όπου οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή και τις εμπειρίες ενώ βρίσκονται εν κινήσει – έναν τρίτο χώρο διαβίωσης.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Nissan και Kobe Steel για βιώσιμα μοντέλα
Επόμενο άρθροPorsche – Vodafone: συνεργασία για υποδομή 5G