Mia Shell Giftcard χαρίζει το CarHero.gr με κάθε αγορά αυτοκινήτου μέσω της online πλατφόρμας, που δημιουργήθηκε για να εκσυγχρονίσει τη διαδικασία αγοράς νέου αυτοκινήτου.

Οι συνεργαζόμενοι διανομείς ήδη παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις και πλούσια δώρα σε επίπεδο εξοπλισμού μέσω της πλατφόρμας. Το CarHero, θέλοντας να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τις παροχές του προς τους χρήστες, θεσπίζει δώρα με κάθε αγορά αυτοκινήτου μέσω της πλατφόρμας. Για μια πραγματικά ευχάριστη αγοραστική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις.

Το πρώτο δώρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο: η Shell Giftcard, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα συνεργαζόμενα πρατήρια για καύσιμα, υπηρεσίες (π.χ. πλύσιμο) αλλά και αγορές από το κατάστημα χωρίς περιορισμό στο είδος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώστε την φόρμα εξαργύρωσης δώρου, να πείτε την γνώμη σας για την εμπειρία αγοράς και αφού επιβεβαιωθεί η παραγγελία αυτοκινήτου, θα παραλάβετε την κάρτα άμεσα με courier.

Σύντομα θα προστεθούν και άλλα δώρα με κάθε αγορά αυτοκινήτου από το CarHero ώστε κάθε χρήστης να επιλέγει το πιο ταιριαστό με τις ανάγκες του.

Προηγούμενο άρθροΣερί ανόδου για 6ο μήνα στη ζήτηση για νέα επαγγελματικά οχήματα
Επόμενο άρθροHonda E, με προηγμένη συνδεσιμότητα