Η έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, Spotawheel, συνεργάζεται με την Edenred, κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα για υπηρεσίες και πληρωμές και καθημερινό συνεργάτη των επιχειρήσεων και τους ανθρώπων.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι κάτοχοι των καρτών Ticket Compliments®, MyBenefits®και Spendeo®έχουν τη δυαντότητα να αγοράσουν ή να νοικιάσουν αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ένα μέρος των προνομίων που τους προσφέρει ο εργοδότης τους.

Πλέον, οι χρήστες καρτών Edenred μπορούν να αγοράσουν ή να μισθώσουν ένα αυτοκίνητο μέσω των ευέλικτων προγραμμάτων απόκτησης αυτοκινήτου που προσφέρει η Spotawheel, χρησιμοποιώντας ολοκληρο το ποσό ή ένα μέρους αυτού από τις κάρτες που έχουν στην κατοχή τους.

Επιπλέον, κάθε χρήστης προνομίων Edenred που αγοράζει ή νοικιάζει ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας το ποσό από τις κάρτες του, θα λάβει δώρο από τη Spotawheel μια δωροεπιταγή καυσίμων 100 ευρώ.

Με περισσότερα από 1.000 πιστοποιημένα και άμεσα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στον εκθεσιακό χώρο της Παλλήνης, η Spotawheel παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες λύσεις με βάση τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη.

Διαθέσιμες Υπηρεσίες Απόκτησης Αυτοκινήτου

  • Spotawheel Αγορά

Με έως και πέντε χρόνια δωρεάν εγγύηση, επτά ημέρες δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων και άμεση παράδοση στο σημείο που εξυπηρετεί τον πελάτη

  • Spotawheel GO

Ευέλικτο leasing με μηδενική προκαταβολή, δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου ανά πάσα στιγμή, μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης, 24/7 οδική βοήθεια, αντικατάσταση αυτοκινήτου και αγορά όποτε το θελήσει ο πελάτης.

Χάρη στις επιλογές που προσφέρει η Spotawheel, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν την αγορά ή ενοικίαση ενός 100% ασφαλούς και ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου με βάση το πρόγραμμα που τους ταιριάζει, χωρίς να ανησυχούν για μελλοντικά προβλήματα.

Προηγούμενο άρθροIONIQ 5: Import Car of the Year στην Ιαπωνία
Επόμενο άρθροΒραβείο καινοτομίας στην Kosmocar από το ΕΙΕΠ