Συνεργασία Renault με EasyPark, Radioplayer, Sybel και Vivaldi

Η Renault αναπτύσσει νέες συνεργασίες για να εμπλουτίσει την συνδεσιμότητα των οχημάτων της με τις EasyPark, Radioplayer, Sybel και Vivaldi.

Στο πλαίσιο της επέκτασης των εφαρμογών της, η Renault ανέπτυξε τέσσερις νέες συνεργασίες με προγραμματιστές εφαρμογών προς βελτίωση της εμπειρίας των πελατών των νέων της οχημάτων, εξοπλισμένων με OpenR Link – τη νέα, πλήρως προσαρμόσιμη, διαισθητική και συνδεδεμένη διεπαφή ψυχαγωγίας/ενημέρωσης.

Για να σηματοδοτήσει την άφιξη του νέου Megane E-Tech Electric στις αντιπροσωπείες της Renault στην Ευρώπη, η μάρκα πρόσθεσε τέσσερις νέες εφαρμογές λήψης μέσω OpenR Link. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε συνδέσμους λήψης εφαρμογών και αποκλειστικών προσφορών μέσω του MY Renault. Στη συνέχεια, μπορούν να επιλέξουν εάν επιθυμούν απευθείας προβολή του περιεχομένου στην κονσόλα πολυμέσων του οχήματός τους.

Easypark, απλουστευμένες λύσεις στάθμευσης

Το EasyPark υποστηρίζει την μοναδική εμπειρία συνδεδεμένης οδήγησης, βοηθώντας τους οδηγούς να διαχειριστούν και να πληρώσουν την στάθμευση χωρίς να απαιτείται συσκευή ή smartphone. Η δωρεάν εφαρμογή θα διαθέτει επίσης ειδικά κουπόνια και προσφορές στους χρήστες.

Radioplayer, ζωντανές και ηχογραφημένες ραδιοφωνικές και διαδικτυακές εκπομπές

Με τη δωρεάν εφαρμογή “Radioplayer for Renault”, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς, διαδικτυακές εκπομπές και μεταδόσεις από ευρωπαϊκές χώρες που καλύπτονται από το Radioplayer. Το Radioplayer τους παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλο το ζωντανό και ηχογραφημένο περιεχόμενο και στα σχετικά δεδομένα. Με αυτό, οι χρήστες εκμεταλλεύονται πολλές δυνατότητες, όπως εύκολη και εξατομικευμένη ακρόαση ραδιοφωνικών σταθμών, εμφάνιση τίτλων των εκπομπών ή δυνατότητα εύρεσης προγραμμάτων που μεταδίδονται διαδικτυακά. Σύντομα θα διατίθενται και άλλες υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για την Renault.

Sybel, χιλιάδες ώρες ηχητικού περιεχομενου

Με την εφαρμογή Sybel, οδηγοί και επιβάτες θα διαθέτουν εμπειρία σχεδιασμένη για γαλήνιο ταξίδι και ένα ευρύ φάσμα ακουστικού περιεχομένου με χιλιάδες ώρες podcast, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, ηχητικών βιβλίων και παιδικών αφηγημάτων. Διαθέτει επίσης διάφορες λύσεις που σχεδιάστηκαν ειδικά από τις ομάδες της Sybel για χρήση κατά την οδήγηση: θεματικές λίστες αναπαραγωγής με τρίωρο περιεχόμενο, συνέχιση ακρόασης ανεξαρτήτως συσκευής, έξυπνη φωνητική υποστήριξη, εξατομικευμένες προτάσεις και λίστα αγαπημένων.

Πέραν της πρόσβασης σε εξαιρετικά, δωρεάν προγράμματα ήχου, οι πελάτες θα λάβουν και δωρεάν 6μηνη συνδρομή στο Sybel+, την επ’ αμοιβή προσφορά πρωτότυπου, αποκλειστικού περιεχομένου.

Vivaldi, περιήγηση κατά την αναμονή

Με την δωρεάν εφαρμογή περιήγησης Vivaldi, οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν, να αγοράζουν και να περιηγούνται, περιμένοντας να φορτιστεί το αυτοκίνητό τους, χωρίς να απαιτείται smartphone ή tablet. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το πρόγραμμα περιήγησης λειτουργεί μόνον όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο. Με αυτήν την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις, να επισκέπτονται συνήθεις εφαρμογές διαδικτύου, να έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής, να περιηγούνται στα δεδομένα με ασφάλεια και πολλά άλλα. Καθώς η Vivaldi προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών, η περιήγηση στα αυτοκίνητα Renault είναι ασφαλής με το σύστημα OpenR Link και τα δεδομένα τους δεν αποθηκεύονται. Όταν συνδεθείτε σε λογαριασμό Vivaldi, τα δεδομένα περιήγησης ενδέχεται να διαμοιράζονται με άλλες συσκευές συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό. Αυτά τα δεδομένα δεν διαμοιράζονται ούτε με τη Renault.

Ο Frédéric Vincent, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος – υπεύθυνος Πληροφοριακών & Ψηφιακών Συστημάτων, δήλωσε: Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που αυτές οι εφαρμογές εξοπλίζουν όλα τα οχήματα της Renault που διαθέτουν OpenR Link, όπως το νέο Megane E-Tech Electric και το νέο Austral. Αυτές οι συνεργασίες με EasyPark, RadioPlayer, Sybel και Vivaldi, εκφράζουν την επιθυμία μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα περισσότερες υπηρεσίες, άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία.

Οι τέσσερις εφαρμογές θα διατίθενται στη διεπαφή OpenR Link του All-New Megane E-Tech electric μόλις παραδοθεί στις αντιπροσωπείες της Renault στην Ευρώπη. Θα προστεθούν και άλλες εφαρμογές στο άμεσο μέλλον.

1- Η εφαρμογή Sybel αρχικά διατίθεται μόνον στα γαλλικά και είναι προσβάσιμη από τη Γαλλία, το Λουξεμβούργο, την Ελβετία, το Βέλγιο και το Μονακό. Οι άλλες τρεις εφαρμογές διατίθενται στους ευρωπαίους πελάτες μας, αναλόγως χώρας.

2- Το νέο σύστημα πολυμέσων OpenR Link προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία παροχής προσβάσιμων και φιλικών προς το χρήστη εφαρμογών και υπηρεσιών, καθώς και συνεχή ενημέρωση συστήματος. Προσφέρει επίσης πρωτόγνωρη εμπειρία συνδεσιμότητας, ακριβώς όπως μέσω smartphone ή tablet και μπορεί να ελεγχθεί με επαφή ή φωνητικά.

3- Η διεπαφή MY Renault διατίθεται σε όλους τους πελάτες της Renault. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα οχήματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προγραμματισμό υπηρεσίας, διαχείριση συμβολαίων ή επικοινωνία με πραγματογνώμονα ανά πάσα στιγμή.

Προηγούμενο άρθροΕιδική έκδοση: η νέα BMW M4 CSL
Επόμενο άρθροVision AMG: Γεύση από ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον